FA. WERNIERS

Contactgegevens FA. WERNIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. WERNIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. WERNIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 61; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400937 (+32-51400937) 51400937 (+32-51400937)

Fax (fax): +32 (61) 801-50-15 +32 (61) 801-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. WERNIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. WERNIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. WERNIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. WERNIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. WERNIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. WERNIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. WERNIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. WERNIERS
Products information FA. WERNIERS

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. WERNIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. WERNIERS
(Get full report from official database of BE for FA. WERNIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. WERNIERS
Addition kinds of activities for FA. WERNIERS

13219905. Fractionerende aardgas vloeistoffen | Fractionating natural gas liquids
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
20839901. Gerstemout | Barley malt
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij FA. WERNIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. WERNIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. WERNIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. WERNIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FA. WERNIERS in sociale netwerken
Look for responds of FA. WERNIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. WERNIERS. Laat een reactie achter voor FA. WERNIERS. FA. WERNIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. WERNIERS. Leave a respond for FA. WERNIERS. FA. WERNIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. WERNIERS op de google maps. Adres en contacten FA. WERNIERS
Location of FA. WERNIERS on the google maps. Address and contacts of FA. WERNIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. WERNIERS FA. WERNIERS: Surkyn Fils Egco SA | COIFFURE CHRISTINE | Bruno Motors | MARTIAL CACOU | MAURICE CORNELIS

Other related companies as FA. WERNIERS: Surkyn Fils Egco SA | COIFFURE CHRISTINE | Bruno Motors | MARTIAL CACOU | MAURICE CORNELIS

FA. WERNIERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. WERNIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf FA. WERNIERS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 61; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Producten gemaakt in FA. WERNIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. WERNIERS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. WERNIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. WERNIERS, openstaande posities, locatie van FA. WERNIERS op de kaart.

FA. WERNIERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. WERNIERS, company assigned to the tax number BE04212402343. The company FA. WERNIERS is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 61; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Products created in FA. WERNIERS were not found.
The main activity of FA. WERNIERS is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. WERNIERS is not available. You also can look at reviews of FA. WERNIERS, open positions, location of FA. WERNIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. WERNIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. WERNIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. WERNIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. WERNIERS, employees, financial statistics.