MAURICE CORNELIS

Contactgegevens MAURICE CORNELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE CORNELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE CORNELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STROOMKENSKERKWEG 99; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92267496 (+32-92267496) 92267496 (+32-92267496)

Fax (fax): +32 (53) 256-21-75 +32 (53) 256-21-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE CORNELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE CORNELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE CORNELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE CORNELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE CORNELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE CORNELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE CORNELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE CORNELIS
Products information MAURICE CORNELIS

BTW identificatienummer (tax): BE05879577636
Ondernemingsnummer: 3935821533
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MAURICE CORNELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE CORNELIS
(Get full report from official database of BE for MAURICE CORNELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE CORNELIS
Addition kinds of activities for MAURICE CORNELIS

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
275203. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec

Werken bij MAURICE CORNELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE CORNELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE CORNELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE CORNELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van MAURICE CORNELIS in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE CORNELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE CORNELIS. Laat een reactie achter voor MAURICE CORNELIS. MAURICE CORNELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE CORNELIS. Leave a respond for MAURICE CORNELIS. MAURICE CORNELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE CORNELIS op de google maps. Adres en contacten MAURICE CORNELIS
Location of MAURICE CORNELIS on the google maps. Address and contacts of MAURICE CORNELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE CORNELIS MAURICE CORNELIS: ACTIVE CALL | COIFFURE K'ZAN | CAPRICORNE | S. CLOSSET | JEAN-CLAUDE PALISSE

Other related companies as MAURICE CORNELIS: ACTIVE CALL | COIFFURE K'ZAN | CAPRICORNE | S. CLOSSET | JEAN-CLAUDE PALISSE

MAURICE CORNELIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE CORNELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05879577636. Het bedrijf MAURICE CORNELIS bevindt zich op het adres: STROOMKENSKERKWEG 99; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in MAURICE CORNELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE CORNELIS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE CORNELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE CORNELIS, openstaande posities, locatie van MAURICE CORNELIS op de kaart.

MAURICE CORNELIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE CORNELIS, company assigned to the tax number BE05879577636. The company MAURICE CORNELIS is located at the address: STROOMKENSKERKWEG 99; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in MAURICE CORNELIS were not found.
The main activity of MAURICE CORNELIS is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE CORNELIS is not available. You also can look at reviews of MAURICE CORNELIS, open positions, location of MAURICE CORNELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE CORNELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE CORNELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE CORNELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE CORNELIS, employees, financial statistics.