CENTEA

Contactgegevens CENTEA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 114; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56754520 (+32-56754520) 56754520 (+32-56754520)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA
Products information CENTEA

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CENTEA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA
(Get full report from official database of BE for CENTEA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA
Addition kinds of activities for CENTEA

025499. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
28910102. Laminerende verbindingen | Laminating compounds
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij CENTEA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van CENTEA in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA. Laat een reactie achter voor CENTEA. CENTEA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA. Leave a respond for CENTEA. CENTEA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA op de google maps. Adres en contacten CENTEA
Location of CENTEA on the google maps. Address and contacts of CENTEA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA CENTEA: ROGER HOFMAN | BRUNO ALGOED | MAISON VANDELOIS | K2 | PAUL-LOUIS VASTERSAEGHER

Other related companies as CENTEA: ROGER HOFMAN | BRUNO ALGOED | MAISON VANDELOIS | K2 | PAUL-LOUIS VASTERSAEGHER

CENTEA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf CENTEA bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 114; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in CENTEA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA, openstaande posities, locatie van CENTEA op de kaart.

CENTEA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTEA, company assigned to the tax number BE09063140869. The company CENTEA is located at the address: OTEGEMSTRAAT 114; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in CENTEA were not found.
The main activity of CENTEA is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA is not available. You also can look at reviews of CENTEA, open positions, location of CENTEA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA, employees, financial statistics.