WERKHUIZEN LANDUYT NV

Contactgegevens WERKHUIZEN LANDUYT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN LANDUYT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN LANDUYT NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Kolvestr. 34 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-50-11 32-50-31-50-11

Fax (fax): 32-50-31-37-26 32-50-31-37-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN LANDUYT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN LANDUYT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN LANDUYT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN LANDUYT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN LANDUYT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN LANDUYT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN LANDUYT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN LANDUYT NV
Products information WERKHUIZEN LANDUYT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07351196289
Ondernemingsnummer: 8147430419
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in WERKHUIZEN LANDUYT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN LANDUYT NV
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN LANDUYT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN LANDUYT NV
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN LANDUYT NV

382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij WERKHUIZEN LANDUYT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN LANDUYT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN LANDUYT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN LANDUYT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN LANDUYT NV in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN LANDUYT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN LANDUYT NV. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN LANDUYT NV. WERKHUIZEN LANDUYT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN LANDUYT NV. Leave a respond for WERKHUIZEN LANDUYT NV. WERKHUIZEN LANDUYT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN LANDUYT NV op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN LANDUYT NV
Location of WERKHUIZEN LANDUYT NV on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN LANDUYT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN LANDUYT NV WERKHUIZEN LANDUYT NV: MADELEINE HARDY | PETER THEVISSEN | HUC B | Leclercq Pompes Fun猫bres | Maglia

Other related companies as WERKHUIZEN LANDUYT NV: MADELEINE HARDY | PETER THEVISSEN | HUC B | Leclercq Pompes Fun猫bres | Maglia

WERKHUIZEN LANDUYT NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN LANDUYT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07351196289. Het bedrijf WERKHUIZEN LANDUYT NV bevindt zich op het adres: Kolvestr. 34 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woodworking - machinery and equipment. Producten gemaakt in WERKHUIZEN LANDUYT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN LANDUYT NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN LANDUYT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN LANDUYT NV, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN LANDUYT NV op de kaart.

WERKHUIZEN LANDUYT NV is a company, that was registered 1987 in Brugge region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN LANDUYT NV, company assigned to the tax number BE07351196289. The company WERKHUIZEN LANDUYT NV is located at the address: Kolvestr. 34 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woodworking - machinery and equipment. Products created in WERKHUIZEN LANDUYT NV were not found.
The main activity of WERKHUIZEN LANDUYT NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN LANDUYT NV is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN LANDUYT NV, open positions, location of WERKHUIZEN LANDUYT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN LANDUYT NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN LANDUYT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN LANDUYT NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN LANDUYT NV, employees, financial statistics.