GERRIT VAN VOOREN

Contactgegevens GERRIT VAN VOOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERRIT VAN VOOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERRIT VAN VOOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTAKKERSTRAAT 7; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93735107 (+32-93735107) 93735107 (+32-93735107)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERRIT VAN VOOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERRIT VAN VOOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERRIT VAN VOOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERRIT VAN VOOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERRIT VAN VOOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERRIT VAN VOOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERRIT VAN VOOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERRIT VAN VOOREN
Products information GERRIT VAN VOOREN

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GERRIT VAN VOOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERRIT VAN VOOREN
(Get full report from official database of BE for GERRIT VAN VOOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERRIT VAN VOOREN
Addition kinds of activities for GERRIT VAN VOOREN

769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij GERRIT VAN VOOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERRIT VAN VOOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERRIT VAN VOOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERRIT VAN VOOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van GERRIT VAN VOOREN in sociale netwerken
Look for responds of GERRIT VAN VOOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERRIT VAN VOOREN. Laat een reactie achter voor GERRIT VAN VOOREN. GERRIT VAN VOOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERRIT VAN VOOREN. Leave a respond for GERRIT VAN VOOREN. GERRIT VAN VOOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERRIT VAN VOOREN op de google maps. Adres en contacten GERRIT VAN VOOREN
Location of GERRIT VAN VOOREN on the google maps. Address and contacts of GERRIT VAN VOOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERRIT VAN VOOREN GERRIT VAN VOOREN: BIJ YVETTE | MARC FLAMEY | ANNY KNUTS | R.D.H. DIAMONDS | MARIE WALRAND

Other related companies as GERRIT VAN VOOREN: BIJ YVETTE | MARC FLAMEY | ANNY KNUTS | R.D.H. DIAMONDS | MARIE WALRAND

GERRIT VAN VOOREN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERRIT VAN VOOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf GERRIT VAN VOOREN bevindt zich op het adres: WESTAKKERSTRAAT 7; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GERRIT VAN VOOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERRIT VAN VOOREN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERRIT VAN VOOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERRIT VAN VOOREN, openstaande posities, locatie van GERRIT VAN VOOREN op de kaart.

GERRIT VAN VOOREN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERRIT VAN VOOREN, company assigned to the tax number BE03022857666. The company GERRIT VAN VOOREN is located at the address: WESTAKKERSTRAAT 7; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GERRIT VAN VOOREN were not found.
The main activity of GERRIT VAN VOOREN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GERRIT VAN VOOREN is not available. You also can look at reviews of GERRIT VAN VOOREN, open positions, location of GERRIT VAN VOOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERRIT VAN VOOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERRIT VAN VOOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERRIT VAN VOOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERRIT VAN VOOREN, employees, financial statistics.