GARAGE VAN COPPERNOLLE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • GARAGE VAN COPPERNOLLE
Private companiesTextile Mill Products • GARAGE VAN COPPERNOLLE

Contactgegevens GARAGE VAN COPPERNOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VAN COPPERNOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VAN COPPERNOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RISQUONS-TOUTSTEENWEG 579; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56340546 (+32-56340546) 56340546 (+32-56340546)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VAN COPPERNOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VAN COPPERNOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VAN COPPERNOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VAN COPPERNOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VAN COPPERNOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VAN COPPERNOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VAN COPPERNOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VAN COPPERNOLLE
Products information GARAGE VAN COPPERNOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GARAGE VAN COPPERNOLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VAN COPPERNOLLE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VAN COPPERNOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VAN COPPERNOLLE
Addition kinds of activities for GARAGE VAN COPPERNOLLE

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
38290202. barografen | Barographs

Werken bij GARAGE VAN COPPERNOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VAN COPPERNOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VAN COPPERNOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VAN COPPERNOLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van GARAGE VAN COPPERNOLLE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VAN COPPERNOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VAN COPPERNOLLE. Laat een reactie achter voor GARAGE VAN COPPERNOLLE. GARAGE VAN COPPERNOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VAN COPPERNOLLE. Leave a respond for GARAGE VAN COPPERNOLLE. GARAGE VAN COPPERNOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VAN COPPERNOLLE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VAN COPPERNOLLE
Location of GARAGE VAN COPPERNOLLE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VAN COPPERNOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VAN COPPERNOLLE GARAGE VAN COPPERNOLLE: RESTAURANT DEN EIK | ALLIED DYNAMIC PRODUCTS | Leroy Alain | Vitrerie Mortier SC | ANTOINE DE TURCK

Other related companies as GARAGE VAN COPPERNOLLE: RESTAURANT DEN EIK | ALLIED DYNAMIC PRODUCTS | Leroy Alain | Vitrerie Mortier SC | ANTOINE DE TURCK

GARAGE VAN COPPERNOLLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VAN COPPERNOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf GARAGE VAN COPPERNOLLE bevindt zich op het adres: RISQUONS-TOUTSTEENWEG 579; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VAN COPPERNOLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VAN COPPERNOLLE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VAN COPPERNOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VAN COPPERNOLLE, openstaande posities, locatie van GARAGE VAN COPPERNOLLE op de kaart.

GARAGE VAN COPPERNOLLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VAN COPPERNOLLE, company assigned to the tax number BE09837402343. The company GARAGE VAN COPPERNOLLE is located at the address: RISQUONS-TOUTSTEENWEG 579; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE VAN COPPERNOLLE were not found.
The main activity of GARAGE VAN COPPERNOLLE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VAN COPPERNOLLE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VAN COPPERNOLLE, open positions, location of GARAGE VAN COPPERNOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VAN COPPERNOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VAN COPPERNOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VAN COPPERNOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VAN COPPERNOLLE, employees, financial statistics.