RESTAURANT DEN EIK

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • RESTAURANT DEN EIK
Private companiesTextile Mill Products • RESTAURANT DEN EIK

Contactgegevens RESTAURANT DEN EIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DEN EIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DEN EIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAD 10; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11446168 (+32-11446168) 11446168 (+32-11446168)

Fax (fax): +32 (15) 152-96-12 +32 (15) 152-96-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DEN EIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DEN EIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DEN EIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DEN EIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DEN EIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DEN EIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DEN EIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DEN EIK
Products information RESTAURANT DEN EIK

BTW identificatienummer (tax): BE08841491699
Ondernemingsnummer: 3839141845
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DEN EIK
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DEN EIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DEN EIK
Addition kinds of activities for RESTAURANT DEN EIK

179400. Uitboren | Excavation work
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
31990000. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust

Werken bij RESTAURANT DEN EIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DEN EIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DEN EIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DEN EIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DEN EIK in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DEN EIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DEN EIK. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DEN EIK. RESTAURANT DEN EIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DEN EIK. Leave a respond for RESTAURANT DEN EIK. RESTAURANT DEN EIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DEN EIK op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DEN EIK
Location of RESTAURANT DEN EIK on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DEN EIK

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DEN EIK RESTAURANT DEN EIK: Docquier A SPRL | Pluto-De Clippel A & C | B. VANDENHEEDE | RAYMOND DAHIN | LA POSTE

Other related companies as RESTAURANT DEN EIK: Docquier A SPRL | Pluto-De Clippel A & C | B. VANDENHEEDE | RAYMOND DAHIN | LA POSTE

RESTAURANT DEN EIK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DEN EIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841491699. Het bedrijf RESTAURANT DEN EIK bevindt zich op het adres: STAD 10; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DEN EIK is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DEN EIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DEN EIK, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DEN EIK op de kaart.

RESTAURANT DEN EIK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DEN EIK, company assigned to the tax number BE08841491699. The company RESTAURANT DEN EIK is located at the address: STAD 10; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT DEN EIK is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DEN EIK is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DEN EIK, open positions, location of RESTAURANT DEN EIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DEN EIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DEN EIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DEN EIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DEN EIK, employees, financial statistics.