GARAGE SCHEERLINCK

Contactgegevens GARAGE SCHEERLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE SCHEERLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE SCHEERLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIELAAN 7; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93606087 (+32-93606087) 93606087 (+32-93606087)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE SCHEERLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE SCHEERLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE SCHEERLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE SCHEERLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE SCHEERLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE SCHEERLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE SCHEERLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE SCHEERLINCK
Products information GARAGE SCHEERLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GARAGE SCHEERLINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE SCHEERLINCK
(Get full report from official database of BE for GARAGE SCHEERLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE SCHEERLINCK
Addition kinds of activities for GARAGE SCHEERLINCK

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij GARAGE SCHEERLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE SCHEERLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE SCHEERLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE SCHEERLINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van GARAGE SCHEERLINCK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE SCHEERLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE SCHEERLINCK. Laat een reactie achter voor GARAGE SCHEERLINCK. GARAGE SCHEERLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE SCHEERLINCK. Leave a respond for GARAGE SCHEERLINCK. GARAGE SCHEERLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE SCHEERLINCK op de google maps. Adres en contacten GARAGE SCHEERLINCK
Location of GARAGE SCHEERLINCK on the google maps. Address and contacts of GARAGE SCHEERLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE SCHEERLINCK GARAGE SCHEERLINCK: DESINFECTIE INTERN. ANTW. | SCHELSTRAETE-DESMEDT | BW POST HOTEL | HURON VALLEY EUROPE | LISMAN EN LISMAN BELGIE

Other related companies as GARAGE SCHEERLINCK: DESINFECTIE INTERN. ANTW. | SCHELSTRAETE-DESMEDT | BW POST HOTEL | HURON VALLEY EUROPE | LISMAN EN LISMAN BELGIE

GARAGE SCHEERLINCK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE SCHEERLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf GARAGE SCHEERLINCK bevindt zich op het adres: INDUSTRIELAAN 7; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE SCHEERLINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE SCHEERLINCK is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE SCHEERLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE SCHEERLINCK, openstaande posities, locatie van GARAGE SCHEERLINCK op de kaart.

GARAGE SCHEERLINCK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE SCHEERLINCK, company assigned to the tax number BE07912048339. The company GARAGE SCHEERLINCK is located at the address: INDUSTRIELAAN 7; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE SCHEERLINCK were not found.
The main activity of GARAGE SCHEERLINCK is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE SCHEERLINCK is not available. You also can look at reviews of GARAGE SCHEERLINCK, open positions, location of GARAGE SCHEERLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE SCHEERLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE SCHEERLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE SCHEERLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE SCHEERLINCK, employees, financial statistics.