GARAGE MAES R. & ZN.

Contactgegevens GARAGE MAES R. & ZN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MAES R. & ZN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MAES R. & ZN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 287; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51226601 (+32-51226601) 51226601 (+32-51226601)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MAES R. & ZN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MAES R. & ZN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MAES R. & ZN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MAES R. & ZN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MAES R. & ZN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MAES R. & ZN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MAES R. & ZN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MAES R. & ZN.
Products information GARAGE MAES R. & ZN.

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GARAGE MAES R. & ZN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MAES R. & ZN.
(Get full report from official database of BE for GARAGE MAES R. & ZN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MAES R. & ZN.
Addition kinds of activities for GARAGE MAES R. & ZN.

374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij GARAGE MAES R. & ZN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MAES R. & ZN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MAES R. & ZN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MAES R. & ZN.. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van GARAGE MAES R. & ZN. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MAES R. & ZN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MAES R. & ZN.. Laat een reactie achter voor GARAGE MAES R. & ZN.. GARAGE MAES R. & ZN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MAES R. & ZN.. Leave a respond for GARAGE MAES R. & ZN.. GARAGE MAES R. & ZN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MAES R. & ZN. op de google maps. Adres en contacten GARAGE MAES R. & ZN.
Location of GARAGE MAES R. & ZN. on the google maps. Address and contacts of GARAGE MAES R. & ZN.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MAES R. & ZN. GARAGE MAES R. & ZN.: B. & B. INVEST | LIBERALE MUTUALITEIT | FRICK?S MENSWEAR | MARC VANVEUREN | JOSEPH REDANT

Other related companies as GARAGE MAES R. & ZN.: B. & B. INVEST | LIBERALE MUTUALITEIT | FRICK?S MENSWEAR | MARC VANVEUREN | JOSEPH REDANT

GARAGE MAES R. & ZN. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MAES R. & ZN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf GARAGE MAES R. & ZN. bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 287; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE MAES R. & ZN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE MAES R. & ZN. is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MAES R. & ZN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MAES R. & ZN., openstaande posities, locatie van GARAGE MAES R. & ZN. op de kaart.

GARAGE MAES R. & ZN. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MAES R. & ZN., company assigned to the tax number BE09728637695. The company GARAGE MAES R. & ZN. is located at the address: MEENSESTEENWEG 287; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE MAES R. & ZN. were not found.
The main activity of GARAGE MAES R. & ZN. is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MAES R. & ZN. is not available. You also can look at reviews of GARAGE MAES R. & ZN., open positions, location of GARAGE MAES R. & ZN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MAES R. & ZN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MAES R. & ZN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MAES R. & ZN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MAES R. & ZN., employees, financial statistics.