GARAGE LAMBRECHTS

Contactgegevens GARAGE LAMBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE LAMBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE LAMBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERRE VAN DEN EEDENSTRAAT 65; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38304113 (+32-38304113) 38304113 (+32-38304113)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE LAMBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE LAMBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE LAMBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE LAMBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE LAMBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE LAMBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE LAMBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE LAMBRECHTS
Products information GARAGE LAMBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GARAGE LAMBRECHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE LAMBRECHTS
(Get full report from official database of BE for GARAGE LAMBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE LAMBRECHTS
Addition kinds of activities for GARAGE LAMBRECHTS

22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
31310502. vertrekken | Quarters
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles

Werken bij GARAGE LAMBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE LAMBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE LAMBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE LAMBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van GARAGE LAMBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE LAMBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE LAMBRECHTS. Laat een reactie achter voor GARAGE LAMBRECHTS. GARAGE LAMBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE LAMBRECHTS. Leave a respond for GARAGE LAMBRECHTS. GARAGE LAMBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE LAMBRECHTS op de google maps. Adres en contacten GARAGE LAMBRECHTS
Location of GARAGE LAMBRECHTS on the google maps. Address and contacts of GARAGE LAMBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE LAMBRECHTS GARAGE LAMBRECHTS: Merksemse Schoenmakerij | Michiels Sport | INTERNATIONAL FISCAL AGREEMENT | Cooman K | WIM CASTELEIN

Other related companies as GARAGE LAMBRECHTS: Merksemse Schoenmakerij | Michiels Sport | INTERNATIONAL FISCAL AGREEMENT | Cooman K | WIM CASTELEIN

GARAGE LAMBRECHTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE LAMBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf GARAGE LAMBRECHTS bevindt zich op het adres: PIERRE VAN DEN EEDENSTRAAT 65; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE LAMBRECHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE LAMBRECHTS is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE LAMBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE LAMBRECHTS, openstaande posities, locatie van GARAGE LAMBRECHTS op de kaart.

GARAGE LAMBRECHTS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE LAMBRECHTS, company assigned to the tax number BE03864410400. The company GARAGE LAMBRECHTS is located at the address: PIERRE VAN DEN EEDENSTRAAT 65; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE LAMBRECHTS were not found.
The main activity of GARAGE LAMBRECHTS is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE LAMBRECHTS is not available. You also can look at reviews of GARAGE LAMBRECHTS, open positions, location of GARAGE LAMBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE LAMBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE LAMBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE LAMBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE LAMBRECHTS, employees, financial statistics.