GARAGE BAUDONCQ

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GARAGE BAUDONCQ
Private companiesBusiness Services • GARAGE BAUDONCQ

Contactgegevens GARAGE BAUDONCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BAUDONCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BAUDONCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEULEBEKESTEENWEG 106; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 51634142 (+32-51634142) 51634142 (+32-51634142)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BAUDONCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BAUDONCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BAUDONCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BAUDONCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BAUDONCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BAUDONCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BAUDONCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BAUDONCQ
Products information GARAGE BAUDONCQ

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GARAGE BAUDONCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BAUDONCQ
(Get full report from official database of BE for GARAGE BAUDONCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BAUDONCQ
Addition kinds of activities for GARAGE BAUDONCQ

13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij GARAGE BAUDONCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BAUDONCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BAUDONCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BAUDONCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van GARAGE BAUDONCQ in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BAUDONCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BAUDONCQ. Laat een reactie achter voor GARAGE BAUDONCQ. GARAGE BAUDONCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BAUDONCQ. Leave a respond for GARAGE BAUDONCQ. GARAGE BAUDONCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BAUDONCQ op de google maps. Adres en contacten GARAGE BAUDONCQ
Location of GARAGE BAUDONCQ on the google maps. Address and contacts of GARAGE BAUDONCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BAUDONCQ GARAGE BAUDONCQ: HAIRCLUB DIRK DE WITTE | DELBEKE LUC METAALATELIER | CHRISTIAN JACQUET | Van der Elst Photo SA | Jachthoorn (De)

Other related companies as GARAGE BAUDONCQ: HAIRCLUB DIRK DE WITTE | DELBEKE LUC METAALATELIER | CHRISTIAN JACQUET | Van der Elst Photo SA | Jachthoorn (De)

GARAGE BAUDONCQ is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BAUDONCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf GARAGE BAUDONCQ bevindt zich op het adres: MEULEBEKESTEENWEG 106; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE BAUDONCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE BAUDONCQ is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BAUDONCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BAUDONCQ, openstaande posities, locatie van GARAGE BAUDONCQ op de kaart.

GARAGE BAUDONCQ is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE BAUDONCQ, company assigned to the tax number BE05659576416. The company GARAGE BAUDONCQ is located at the address: MEULEBEKESTEENWEG 106; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE BAUDONCQ were not found.
The main activity of GARAGE BAUDONCQ is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BAUDONCQ is not available. You also can look at reviews of GARAGE BAUDONCQ, open positions, location of GARAGE BAUDONCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BAUDONCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BAUDONCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BAUDONCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BAUDONCQ, employees, financial statistics.