GARAGE ANTONIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GARAGE ANTONIS
Private companiesLegal Services • GARAGE ANTONIS

Contactgegevens GARAGE ANTONIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ANTONIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ANTONIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 30; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14412473 (+32-14412473) 14412473 (+32-14412473)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ANTONIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ANTONIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ANTONIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ANTONIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ANTONIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ANTONIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ANTONIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ANTONIS
Products information GARAGE ANTONIS

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GARAGE ANTONIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ANTONIS
(Get full report from official database of BE for GARAGE ANTONIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ANTONIS
Addition kinds of activities for GARAGE ANTONIS

072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
701199. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)

Werken bij GARAGE ANTONIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ANTONIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ANTONIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ANTONIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ANTONIS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ANTONIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ANTONIS. Laat een reactie achter voor GARAGE ANTONIS. GARAGE ANTONIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ANTONIS. Leave a respond for GARAGE ANTONIS. GARAGE ANTONIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ANTONIS op de google maps. Adres en contacten GARAGE ANTONIS
Location of GARAGE ANTONIS on the google maps. Address and contacts of GARAGE ANTONIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ANTONIS GARAGE ANTONIS: Utopia | FA. VLAEMINCK R. | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | FERNAND GUEBS | Peeters BVBA

Other related companies as GARAGE ANTONIS: Utopia | FA. VLAEMINCK R. | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | FERNAND GUEBS | Peeters BVBA

GARAGE ANTONIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ANTONIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf GARAGE ANTONIS bevindt zich op het adres: PARKLAAN 30; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE ANTONIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ANTONIS is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ANTONIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ANTONIS, openstaande posities, locatie van GARAGE ANTONIS op de kaart.

GARAGE ANTONIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ANTONIS, company assigned to the tax number BE04967987060. The company GARAGE ANTONIS is located at the address: PARKLAAN 30; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE ANTONIS were not found.
The main activity of GARAGE ANTONIS is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ANTONIS is not available. You also can look at reviews of GARAGE ANTONIS, open positions, location of GARAGE ANTONIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ANTONIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ANTONIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ANTONIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ANTONIS, employees, financial statistics.