WASSERIJ GAZELLE BVBA

Contactgegevens WASSERIJ GAZELLE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ GAZELLE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ GAZELLE BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Guddegemstr. 37 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-54-09-88 32-33-54-09-88

Fax (fax): 32-33-54-09-77 32-33-54-09-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ GAZELLE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ GAZELLE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ GAZELLE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ GAZELLE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ GAZELLE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ GAZELLE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ GAZELLE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ GAZELLE BVBA
Products information WASSERIJ GAZELLE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06762878417
Ondernemingsnummer: 6524200439
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in WASSERIJ GAZELLE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry and dry cleaning machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ GAZELLE BVBA
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ GAZELLE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ GAZELLE BVBA
Addition kinds of activities for WASSERIJ GAZELLE BVBA

201503. Eier verwerking | Egg processing
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
37280209. Pompen, propellerveren | Pumps, propeller feathering
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies

Werken bij WASSERIJ GAZELLE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ GAZELLE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ GAZELLE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ GAZELLE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ GAZELLE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ GAZELLE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ GAZELLE BVBA. Laat een reactie achter voor WASSERIJ GAZELLE BVBA. WASSERIJ GAZELLE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ GAZELLE BVBA. Leave a respond for WASSERIJ GAZELLE BVBA. WASSERIJ GAZELLE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ GAZELLE BVBA op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ GAZELLE BVBA
Location of WASSERIJ GAZELLE BVBA on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ GAZELLE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ GAZELLE BVBA WASSERIJ GAZELLE BVBA: FLPHARMADEAL SA | Crea Printing Industries NV | VCLB-CENTRUM | Willem Tell | capico

Other related companies as WASSERIJ GAZELLE BVBA: FLPHARMADEAL SA | Crea Printing Industries NV | VCLB-CENTRUM | Willem Tell | capico

WASSERIJ GAZELLE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ GAZELLE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762878417. Het bedrijf WASSERIJ GAZELLE BVBA bevindt zich op het adres: Guddegemstr. 37 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laundry and dry cleaning machinery and equipment. Producten gemaakt in WASSERIJ GAZELLE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ GAZELLE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ GAZELLE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ GAZELLE BVBA, openstaande posities, locatie van WASSERIJ GAZELLE BVBA op de kaart.

WASSERIJ GAZELLE BVBA is a company, that was registered 2018 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ GAZELLE BVBA, company assigned to the tax number BE06762878417. The company WASSERIJ GAZELLE BVBA is located at the address: Guddegemstr. 37 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laundry and dry cleaning machinery and equipment. Products created in WASSERIJ GAZELLE BVBA were not found.
The main activity of WASSERIJ GAZELLE BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ GAZELLE BVBA is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ GAZELLE BVBA, open positions, location of WASSERIJ GAZELLE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ GAZELLE BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ GAZELLE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ GAZELLE BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ GAZELLE BVBA, employees, financial statistics.