DE COSTER

Contactgegevens DE COSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 187A; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36053682 (+32-36053682) 36053682 (+32-36053682)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COSTER
Products information DE COSTER

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE COSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COSTER
(Get full report from official database of BE for DE COSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COSTER
Addition kinds of activities for DE COSTER

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
38240209. Productie tellers | Production counters
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft

Werken bij DE COSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DE COSTER in sociale netwerken
Look for responds of DE COSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COSTER. Laat een reactie achter voor DE COSTER. DE COSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COSTER. Leave a respond for DE COSTER. DE COSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COSTER op de google maps. Adres en contacten DE COSTER
Location of DE COSTER on the google maps. Address and contacts of DE COSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COSTER DE COSTER: Aathos Plato NV | SOLDY | LEDECQ ET FILS | Benchillal Abdel | Advocatenkantoor

Other related companies as DE COSTER: Aathos Plato NV | SOLDY | LEDECQ ET FILS | Benchillal Abdel | Advocatenkantoor

DE COSTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf DE COSTER bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 187A; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in DE COSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE COSTER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COSTER, openstaande posities, locatie van DE COSTER op de kaart.

DE COSTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COSTER, company assigned to the tax number BE06800781250. The company DE COSTER is located at the address: WATERSTRAAT 187A; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in DE COSTER were not found.
The main activity of DE COSTER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COSTER is not available. You also can look at reviews of DE COSTER, open positions, location of DE COSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COSTER, employees, financial statistics.