WASHTEC BENELUX NV

Contactgegevens WASHTEC BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASHTEC BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASHTEC BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Humaniteitsln. 415 1190 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-76-00-35 32-23-76-00-35

Fax (fax): 32-23-76-98-51 32-23-76-98-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASHTEC BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASHTEC BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASHTEC BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASHTEC BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASHTEC BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASHTEC BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASHTEC BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASHTEC BENELUX NV
Products information WASHTEC BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE09355102539
Ondernemingsnummer: 3541961669
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WASHTEC BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food industry - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASHTEC BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for WASHTEC BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASHTEC BENELUX NV
Addition kinds of activities for WASHTEC BENELUX NV

633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
15420302. Service station constructie | Service station construction
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic

Werken bij WASHTEC BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASHTEC BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASHTEC BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASHTEC BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van WASHTEC BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of WASHTEC BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASHTEC BENELUX NV. Laat een reactie achter voor WASHTEC BENELUX NV. WASHTEC BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASHTEC BENELUX NV. Leave a respond for WASHTEC BENELUX NV. WASHTEC BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASHTEC BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten WASHTEC BENELUX NV
Location of WASHTEC BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of WASHTEC BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WASHTEC BENELUX NV WASHTEC BENELUX NV: IPPA | Business People Services SPRL | GARAGE ERIC | JOZEF VANDENBERGH | TOP CAMERA FOTOGRAFIE LUC VANBETS

Other related companies as WASHTEC BENELUX NV: IPPA | Business People Services SPRL | GARAGE ERIC | JOZEF VANDENBERGH | TOP CAMERA FOTOGRAFIE LUC VANBETS

WASHTEC BENELUX NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASHTEC BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355102539. Het bedrijf WASHTEC BENELUX NV bevindt zich op het adres: Humaniteitsln. 415 1190 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food industry - machinery and equipment. Producten gemaakt in WASHTEC BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASHTEC BENELUX NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASHTEC BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASHTEC BENELUX NV, openstaande posities, locatie van WASHTEC BENELUX NV op de kaart.

WASHTEC BENELUX NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASHTEC BENELUX NV, company assigned to the tax number BE09355102539. The company WASHTEC BENELUX NV is located at the address: Humaniteitsln. 415 1190 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food industry - machinery and equipment. Products created in WASHTEC BENELUX NV were not found.
The main activity of WASHTEC BENELUX NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WASHTEC BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of WASHTEC BENELUX NV, open positions, location of WASHTEC BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASHTEC BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASHTEC BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASHTEC BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASHTEC BENELUX NV, employees, financial statistics.