CARROSSERIE HERKER AUTO

Contactgegevens CARROSSERIE HERKER AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE HERKER AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE HERKER AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIETER. DAELEMVELD 1032; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13552038 (+32-13552038) 13552038 (+32-13552038)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE HERKER AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE HERKER AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE HERKER AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE HERKER AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE HERKER AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE HERKER AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE HERKER AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE HERKER AUTO
Products information CARROSSERIE HERKER AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CARROSSERIE HERKER AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE HERKER AUTO
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE HERKER AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE HERKER AUTO
Addition kinds of activities for CARROSSERIE HERKER AUTO

781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement

Werken bij CARROSSERIE HERKER AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE HERKER AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE HERKER AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE HERKER AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE HERKER AUTO in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE HERKER AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE HERKER AUTO. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE HERKER AUTO. CARROSSERIE HERKER AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE HERKER AUTO. Leave a respond for CARROSSERIE HERKER AUTO. CARROSSERIE HERKER AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE HERKER AUTO op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE HERKER AUTO
Location of CARROSSERIE HERKER AUTO on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE HERKER AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE HERKER AUTO CARROSSERIE HERKER AUTO: Vreven & Fils SA | Mediscore SC | LEURQUIN PHILIPPE & PAUL | FRANS UGILLE | WATTS OCEAN

Other related companies as CARROSSERIE HERKER AUTO: Vreven & Fils SA | Mediscore SC | LEURQUIN PHILIPPE & PAUL | FRANS UGILLE | WATTS OCEAN

CARROSSERIE HERKER AUTO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE HERKER AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf CARROSSERIE HERKER AUTO bevindt zich op het adres: INDUSTRIETER. DAELEMVELD 1032; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in CARROSSERIE HERKER AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE HERKER AUTO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE HERKER AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE HERKER AUTO, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE HERKER AUTO op de kaart.

CARROSSERIE HERKER AUTO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE HERKER AUTO, company assigned to the tax number BE09837402343. The company CARROSSERIE HERKER AUTO is located at the address: INDUSTRIETER. DAELEMVELD 1032; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in CARROSSERIE HERKER AUTO were not found.
The main activity of CARROSSERIE HERKER AUTO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE HERKER AUTO is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE HERKER AUTO, open positions, location of CARROSSERIE HERKER AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE HERKER AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE HERKER AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE HERKER AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE HERKER AUTO, employees, financial statistics.