AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

Particuliere bedrijvencommunicatie • AUTOBEDRIJF SCHALCKENS
Private companiesCommunications • AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

Contactgegevens AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZELEBAAN 92; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93483006 (+32-93483006) 93483006 (+32-93483006)

Fax (fax): +32 (4) 573-47-39 +32 (4) 573-47-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF SCHALCKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF SCHALCKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF SCHALCKENS
Products information AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

BTW identificatienummer (tax): BE03978118896
Ondernemingsnummer: 8130676269
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AUTOBEDRIJF SCHALCKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF SCHALCKENS
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF SCHALCKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF SCHALCKENS
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
17710201. Curb constructie | Curb construction
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
28690103. Butylalcohol, butanol | Butyl alcohol, butanol
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
51990702. Wedstrijden | Matches
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. AUTOBEDRIJF SCHALCKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. Leave a respond for AUTOBEDRIJF SCHALCKENS. AUTOBEDRIJF SCHALCKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF SCHALCKENS op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF SCHALCKENS
Location of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF SCHALCKENS AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: Pigment Decorcenter BVBA | Dream Concept | Eeckhout J | BOTTICELLI | SNACK-BAR LE CROQUANT

Other related companies as AUTOBEDRIJF SCHALCKENS: Pigment Decorcenter BVBA | Dream Concept | Eeckhout J | BOTTICELLI | SNACK-BAR LE CROQUANT

AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03978118896. Het bedrijf AUTOBEDRIJF SCHALCKENS bevindt zich op het adres: ZELEBAAN 92; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in AUTOBEDRIJF SCHALCKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF SCHALCKENS op de kaart.

AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, company assigned to the tax number BE03978118896. The company AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is located at the address: ZELEBAAN 92; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in AUTOBEDRIJF SCHALCKENS were not found.
The main activity of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, open positions, location of AUTOBEDRIJF SCHALCKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF SCHALCKENS, employees, financial statistics.