S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.

Contactgegevens S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKERSTRAAT 19; 3040; HULDENBERG, België

Telefoon (phone): 16477383 (+32-16477383) 16477383 (+32-16477383)

Fax (fax): +32 (15) 180-48-40 +32 (15) 180-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.
Products information S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.

BTW identificatienummer (tax): BE09381195068
Ondernemingsnummer: 9903869628
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.
(Get full report from official database of BE for S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.
Addition kinds of activities for S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment

Werken bij S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. in sociale netwerken
Look for responds of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Laat een reactie achter voor S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. Leave a respond for S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.. S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. op de google maps. Adres en contacten S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.
Location of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. on the google maps. Address and contacts of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: CAROLE DE JONCK | MARETOURS | KEUMGANG SEDDIK | Van Der Bauwhede | Slots and Games nv

Other related companies as S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C.: CAROLE DE JONCK | MARETOURS | KEUMGANG SEDDIK | Van Der Bauwhede | Slots and Games nv

S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09381195068. Het bedrijf S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. bevindt zich op het adres: DONKERSTRAAT 19; 3040; HULDENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., openstaande posities, locatie van S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. op de kaart.

S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., company assigned to the tax number BE09381195068. The company S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is located at the address: DONKERSTRAAT 19; 3040; HULDENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Products created in S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. were not found.
The main activity of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. is not available. You also can look at reviews of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., open positions, location of S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.Y.R.MUNSTERLAND L.M.C., employees, financial statistics.