DEZUTTER GARAGE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DEZUTTER GARAGE
Private companiesEducational Services • DEZUTTER GARAGE

Contactgegevens DEZUTTER GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEZUTTER GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEZUTTER GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSESTEENWEG 37A; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93602691 (+32-93602691) 93602691 (+32-93602691)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEZUTTER GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEZUTTER GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEZUTTER GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEZUTTER GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEZUTTER GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEZUTTER GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEZUTTER GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEZUTTER GARAGE
Products information DEZUTTER GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DEZUTTER GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEZUTTER GARAGE
(Get full report from official database of BE for DEZUTTER GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEZUTTER GARAGE
Addition kinds of activities for DEZUTTER GARAGE

22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
50840504. kookplaten | Hobs
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij DEZUTTER GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEZUTTER GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEZUTTER GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEZUTTER GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van DEZUTTER GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of DEZUTTER GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEZUTTER GARAGE. Laat een reactie achter voor DEZUTTER GARAGE. DEZUTTER GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEZUTTER GARAGE. Leave a respond for DEZUTTER GARAGE. DEZUTTER GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEZUTTER GARAGE op de google maps. Adres en contacten DEZUTTER GARAGE
Location of DEZUTTER GARAGE on the google maps. Address and contacts of DEZUTTER GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEZUTTER GARAGE DEZUTTER GARAGE: FORTIS | ZAKENKANTOOR STURM | FA. POOT J.P. | D. HART | Koornbloem

Other related companies as DEZUTTER GARAGE: FORTIS | ZAKENKANTOOR STURM | FA. POOT J.P. | D. HART | Koornbloem

DEZUTTER GARAGE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEZUTTER GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf DEZUTTER GARAGE bevindt zich op het adres: OUDENAARDSESTEENWEG 37A; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in DEZUTTER GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEZUTTER GARAGE is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEZUTTER GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEZUTTER GARAGE, openstaande posities, locatie van DEZUTTER GARAGE op de kaart.

DEZUTTER GARAGE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEZUTTER GARAGE, company assigned to the tax number BE08452850341. The company DEZUTTER GARAGE is located at the address: OUDENAARDSESTEENWEG 37A; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Products created in DEZUTTER GARAGE were not found.
The main activity of DEZUTTER GARAGE is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEZUTTER GARAGE is not available. You also can look at reviews of DEZUTTER GARAGE, open positions, location of DEZUTTER GARAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEZUTTER GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEZUTTER GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEZUTTER GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEZUTTER GARAGE, employees, financial statistics.