GARAGE GOSSIAUX-WILMET

Contactgegevens GARAGE GOSSIAUX-WILMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GOSSIAUX-WILMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GOSSIAUX-WILMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG DE BRUXELLES 11; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67213415 (+32-67213415) 67213415 (+32-67213415)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GOSSIAUX-WILMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GOSSIAUX-WILMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GOSSIAUX-WILMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GOSSIAUX-WILMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GOSSIAUX-WILMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GOSSIAUX-WILMET
Products information GARAGE GOSSIAUX-WILMET

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GARAGE GOSSIAUX-WILMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GOSSIAUX-WILMET
(Get full report from official database of BE for GARAGE GOSSIAUX-WILMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GOSSIAUX-WILMET
Addition kinds of activities for GARAGE GOSSIAUX-WILMET

731302. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij GARAGE GOSSIAUX-WILMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GOSSIAUX-WILMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van GARAGE GOSSIAUX-WILMET in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GOSSIAUX-WILMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Laat een reactie achter voor GARAGE GOSSIAUX-WILMET. GARAGE GOSSIAUX-WILMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GOSSIAUX-WILMET. Leave a respond for GARAGE GOSSIAUX-WILMET. GARAGE GOSSIAUX-WILMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GOSSIAUX-WILMET op de google maps. Adres en contacten GARAGE GOSSIAUX-WILMET
Location of GARAGE GOSSIAUX-WILMET on the google maps. Address and contacts of GARAGE GOSSIAUX-WILMET

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GOSSIAUX-WILMET GARAGE GOSSIAUX-WILMET: FORTIS | FE. WAGNER-LOUTSCH | VANERUM | GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO | Schoonheidsalon Heidi & Cindy

Other related companies as GARAGE GOSSIAUX-WILMET: FORTIS | FE. WAGNER-LOUTSCH | VANERUM | GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO | Schoonheidsalon Heidi & Cindy

GARAGE GOSSIAUX-WILMET is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GOSSIAUX-WILMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf GARAGE GOSSIAUX-WILMET bevindt zich op het adres: FAUBOURG DE BRUXELLES 11; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in GARAGE GOSSIAUX-WILMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GOSSIAUX-WILMET is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GOSSIAUX-WILMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GOSSIAUX-WILMET, openstaande posities, locatie van GARAGE GOSSIAUX-WILMET op de kaart.

GARAGE GOSSIAUX-WILMET is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GOSSIAUX-WILMET, company assigned to the tax number BE02335388183. The company GARAGE GOSSIAUX-WILMET is located at the address: FAUBOURG DE BRUXELLES 11; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in GARAGE GOSSIAUX-WILMET were not found.
The main activity of GARAGE GOSSIAUX-WILMET is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GOSSIAUX-WILMET is not available. You also can look at reviews of GARAGE GOSSIAUX-WILMET, open positions, location of GARAGE GOSSIAUX-WILMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GOSSIAUX-WILMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GOSSIAUX-WILMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GOSSIAUX-WILMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GOSSIAUX-WILMET, employees, financial statistics.