GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO

Contactgegevens GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 16; 4877; Olne, België

Telefoon (phone): 087 26 72 48 (+32-087 26 72 48) 087 26 72 48 (+32-087 26 72 48)

Fax (fax): +32 (82) 174-58-63 +32 (82) 174-58-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO
Products information GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO

BTW identificatienummer (tax): BE05622772216
Ondernemingsnummer: 8584411621
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO
(Get full report from official database of BE for GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO
Addition kinds of activities for GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO

341100. Metalen blikjes | Metal cans
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
83610200. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities

Werken bij GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Laat een reactie achter voor GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. Leave a respond for GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO. GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO op de google maps. Adres en contacten GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO
Location of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO on the google maps. Address and contacts of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: GARAGE WILLY | HOTEL JALOMA | ELEKTRO VAN DE VELDE & Zoon | DIRK VANDEN BERGHE | F. VAN BELLINGHEN

Other related companies as GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO: GARAGE WILLY | HOTEL JALOMA | ELEKTRO VAN DE VELDE & Zoon | DIRK VANDEN BERGHE | F. VAN BELLINGHEN

GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05622772216. Het bedrijf GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 16; 4877; Olne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, openstaande posities, locatie van GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO op de kaart.

GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, company assigned to the tax number BE05622772216. The company GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is located at the address: Rue des Combattants 16; 4877; Olne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. Products created in GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO were not found.
The main activity of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO is not available. You also can look at reviews of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, open positions, location of GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE J.L.COLLARD SA JLC MOTO, employees, financial statistics.