RAMON CARS

Contactgegevens RAMON CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAMON CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAMON CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSE STEENWEG 154; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25112273 (+32-25112273) 25112273 (+32-25112273)

Fax (fax): +32 (82) 464-26-90 +32 (82) 464-26-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAMON CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAMON CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAMON CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAMON CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAMON CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAMON CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAMON CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAMON CARS
Products information RAMON CARS

BTW identificatienummer (tax): BE04039093017
Ondernemingsnummer: 1492187500
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in RAMON CARS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAMON CARS
(Get full report from official database of BE for RAMON CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAMON CARS
Addition kinds of activities for RAMON CARS

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
34920100. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
50840502. verzonken | Counterbores
79991007. Festival operatie | Festival operation

Werken bij RAMON CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAMON CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAMON CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAMON CARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van RAMON CARS in sociale netwerken
Look for responds of RAMON CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAMON CARS. Laat een reactie achter voor RAMON CARS. RAMON CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAMON CARS. Leave a respond for RAMON CARS. RAMON CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAMON CARS op de google maps. Adres en contacten RAMON CARS
Location of RAMON CARS on the google maps. Address and contacts of RAMON CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAMON CARS RAMON CARS: ZWEMCLUB SCALDIS ANTW. | Dell Walter SPRL | LIBR. DE L'EAU D'HEURE | VERHOLEN & ZN | ARPIC GEMS

Other related companies as RAMON CARS: ZWEMCLUB SCALDIS ANTW. | Dell Walter SPRL | LIBR. DE L'EAU D'HEURE | VERHOLEN & ZN | ARPIC GEMS

RAMON CARS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAMON CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04039093017. Het bedrijf RAMON CARS bevindt zich op het adres: WAVERSE STEENWEG 154; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in RAMON CARS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAMON CARS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAMON CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAMON CARS, openstaande posities, locatie van RAMON CARS op de kaart.

RAMON CARS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAMON CARS, company assigned to the tax number BE04039093017. The company RAMON CARS is located at the address: WAVERSE STEENWEG 154; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in RAMON CARS were not found.
The main activity of RAMON CARS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAMON CARS is not available. You also can look at reviews of RAMON CARS, open positions, location of RAMON CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAMON CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAMON CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAMON CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAMON CARS, employees, financial statistics.