J. VAN DER SMISSEN

Contactgegevens J. VAN DER SMISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VAN DER SMISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VAN DER SMISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLASSENHOUT 9BA; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52216151 (+32-52216151) 52216151 (+32-52216151)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VAN DER SMISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VAN DER SMISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VAN DER SMISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VAN DER SMISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VAN DER SMISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VAN DER SMISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VAN DER SMISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VAN DER SMISSEN
Products information J. VAN DER SMISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in J. VAN DER SMISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VAN DER SMISSEN
(Get full report from official database of BE for J. VAN DER SMISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VAN DER SMISSEN
Addition kinds of activities for J. VAN DER SMISSEN

205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
14420000. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government

Werken bij J. VAN DER SMISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VAN DER SMISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VAN DER SMISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VAN DER SMISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van J. VAN DER SMISSEN in sociale netwerken
Look for responds of J. VAN DER SMISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VAN DER SMISSEN. Laat een reactie achter voor J. VAN DER SMISSEN. J. VAN DER SMISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VAN DER SMISSEN. Leave a respond for J. VAN DER SMISSEN. J. VAN DER SMISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VAN DER SMISSEN op de google maps. Adres en contacten J. VAN DER SMISSEN
Location of J. VAN DER SMISSEN on the google maps. Address and contacts of J. VAN DER SMISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VAN DER SMISSEN J. VAN DER SMISSEN: JOSEPH ZEIMERS - HEYEN | Au Bon Marché | DOMIEN HUYSMANS | CMJ TOILETTAGE | HANS PASTIJN

Other related companies as J. VAN DER SMISSEN: JOSEPH ZEIMERS - HEYEN | Au Bon Marché | DOMIEN HUYSMANS | CMJ TOILETTAGE | HANS PASTIJN

J. VAN DER SMISSEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VAN DER SMISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf J. VAN DER SMISSEN bevindt zich op het adres: VLASSENHOUT 9BA; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in J. VAN DER SMISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. VAN DER SMISSEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VAN DER SMISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VAN DER SMISSEN, openstaande posities, locatie van J. VAN DER SMISSEN op de kaart.

J. VAN DER SMISSEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VAN DER SMISSEN, company assigned to the tax number BE04576049804. The company J. VAN DER SMISSEN is located at the address: VLASSENHOUT 9BA; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in J. VAN DER SMISSEN were not found.
The main activity of J. VAN DER SMISSEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VAN DER SMISSEN is not available. You also can look at reviews of J. VAN DER SMISSEN, open positions, location of J. VAN DER SMISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VAN DER SMISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VAN DER SMISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VAN DER SMISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VAN DER SMISSEN, employees, financial statistics.