SCHOENEN VAN TENDELOO

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • SCHOENEN VAN TENDELOO
Private companiesPaper and Allied Products • SCHOENEN VAN TENDELOO

Contactgegevens SCHOENEN VAN TENDELOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENEN VAN TENDELOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENEN VAN TENDELOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTESTRAAT 25; 2275; LILLE (GRAND), België

Telefoon (phone): 14882044 (+32-14882044) 14882044 (+32-14882044)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENEN VAN TENDELOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENEN VAN TENDELOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENEN VAN TENDELOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENEN VAN TENDELOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENEN VAN TENDELOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENEN VAN TENDELOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENEN VAN TENDELOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENEN VAN TENDELOO
Products information SCHOENEN VAN TENDELOO

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SCHOENEN VAN TENDELOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Herstellingen motorfietsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENEN VAN TENDELOO
(Get full report from official database of BE for SCHOENEN VAN TENDELOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENEN VAN TENDELOO
Addition kinds of activities for SCHOENEN VAN TENDELOO

732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
08310202. Gum extractie | Gum extraction
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
51820200. Sterke drank | Liquor

Werken bij SCHOENEN VAN TENDELOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENEN VAN TENDELOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENEN VAN TENDELOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENEN VAN TENDELOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van SCHOENEN VAN TENDELOO in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENEN VAN TENDELOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENEN VAN TENDELOO. Laat een reactie achter voor SCHOENEN VAN TENDELOO. SCHOENEN VAN TENDELOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENEN VAN TENDELOO. Leave a respond for SCHOENEN VAN TENDELOO. SCHOENEN VAN TENDELOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENEN VAN TENDELOO op de google maps. Adres en contacten SCHOENEN VAN TENDELOO
Location of SCHOENEN VAN TENDELOO on the google maps. Address and contacts of SCHOENEN VAN TENDELOO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENEN VAN TENDELOO SCHOENEN VAN TENDELOO: INSTITUUT BLANCHE | CARROSSERIE LELIAERT | JOZEF LUYCKX | Clean Wash CV | Cigna Yasmin

Other related companies as SCHOENEN VAN TENDELOO: INSTITUUT BLANCHE | CARROSSERIE LELIAERT | JOZEF LUYCKX | Clean Wash CV | Cigna Yasmin

SCHOENEN VAN TENDELOO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENEN VAN TENDELOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf SCHOENEN VAN TENDELOO bevindt zich op het adres: RECHTESTRAAT 25; 2275; LILLE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Herstellingen motorfietsen. Producten gemaakt in SCHOENEN VAN TENDELOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENEN VAN TENDELOO is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENEN VAN TENDELOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENEN VAN TENDELOO, openstaande posities, locatie van SCHOENEN VAN TENDELOO op de kaart.

SCHOENEN VAN TENDELOO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENEN VAN TENDELOO, company assigned to the tax number BE03925933837. The company SCHOENEN VAN TENDELOO is located at the address: RECHTESTRAAT 25; 2275; LILLE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Herstellingen motorfietsen. Products created in SCHOENEN VAN TENDELOO were not found.
The main activity of SCHOENEN VAN TENDELOO is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENEN VAN TENDELOO is not available. You also can look at reviews of SCHOENEN VAN TENDELOO, open positions, location of SCHOENEN VAN TENDELOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENEN VAN TENDELOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENEN VAN TENDELOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENEN VAN TENDELOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENEN VAN TENDELOO, employees, financial statistics.