YVAN HALYCKYJ

Contactgegevens YVAN HALYCKYJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN HALYCKYJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN HALYCKYJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CYCLISTES FRONTI?RE 30; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43798000 (+32-43798000) 43798000 (+32-43798000)

Fax (fax): +32 (53) 592-20-69 +32 (53) 592-20-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN HALYCKYJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN HALYCKYJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN HALYCKYJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN HALYCKYJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN HALYCKYJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN HALYCKYJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN HALYCKYJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN HALYCKYJ
Products information YVAN HALYCKYJ

BTW identificatienummer (tax): BE01136230468
Ondernemingsnummer: 5092132568
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in YVAN HALYCKYJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN HALYCKYJ
(Get full report from official database of BE for YVAN HALYCKYJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN HALYCKYJ
Addition kinds of activities for YVAN HALYCKYJ

2611. Pulpmolens | Pulp mills
207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
13899903. Vissen op gereedschap, olie en gasveld | Fishing for tools, oil and gas field
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij YVAN HALYCKYJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN HALYCKYJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN HALYCKYJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN HALYCKYJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van YVAN HALYCKYJ in sociale netwerken
Look for responds of YVAN HALYCKYJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN HALYCKYJ. Laat een reactie achter voor YVAN HALYCKYJ. YVAN HALYCKYJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN HALYCKYJ. Leave a respond for YVAN HALYCKYJ. YVAN HALYCKYJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN HALYCKYJ op de google maps. Adres en contacten YVAN HALYCKYJ
Location of YVAN HALYCKYJ on the google maps. Address and contacts of YVAN HALYCKYJ

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN HALYCKYJ YVAN HALYCKYJ: Arts E | Barbason L | WIESCHALLA | Ge Betz NV | COLLEGIALE GARAGE

Other related companies as YVAN HALYCKYJ: Arts E | Barbason L | WIESCHALLA | Ge Betz NV | COLLEGIALE GARAGE

YVAN HALYCKYJ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN HALYCKYJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01136230468. Het bedrijf YVAN HALYCKYJ bevindt zich op het adres: RUE CYCLISTES FRONTI?RE 30; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 582,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in YVAN HALYCKYJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVAN HALYCKYJ is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN HALYCKYJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN HALYCKYJ, openstaande posities, locatie van YVAN HALYCKYJ op de kaart.

YVAN HALYCKYJ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN HALYCKYJ, company assigned to the tax number BE01136230468. The company YVAN HALYCKYJ is located at the address: RUE CYCLISTES FRONTI?RE 30; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 582,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in YVAN HALYCKYJ were not found.
The main activity of YVAN HALYCKYJ is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN HALYCKYJ is not available. You also can look at reviews of YVAN HALYCKYJ, open positions, location of YVAN HALYCKYJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN HALYCKYJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN HALYCKYJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN HALYCKYJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN HALYCKYJ, employees, financial statistics.