WIESMANN AUTO SPORT BNL

Contactgegevens WIESMANN AUTO SPORT BNL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIESMANN AUTO SPORT BNL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIESMANN AUTO SPORT BNL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSCHOPPENHOFLAAN 579; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33252260 (+32-33252260) 33252260 (+32-33252260)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIESMANN AUTO SPORT BNL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIESMANN AUTO SPORT BNL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIESMANN AUTO SPORT BNL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIESMANN AUTO SPORT BNL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIESMANN AUTO SPORT BNL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIESMANN AUTO SPORT BNL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIESMANN AUTO SPORT BNL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIESMANN AUTO SPORT BNL
Products information WIESMANN AUTO SPORT BNL

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in WIESMANN AUTO SPORT BNL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIESMANN AUTO SPORT BNL
(Get full report from official database of BE for WIESMANN AUTO SPORT BNL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIESMANN AUTO SPORT BNL
Addition kinds of activities for WIESMANN AUTO SPORT BNL

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij WIESMANN AUTO SPORT BNL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIESMANN AUTO SPORT BNL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIESMANN AUTO SPORT BNL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIESMANN AUTO SPORT BNL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van WIESMANN AUTO SPORT BNL in sociale netwerken
Look for responds of WIESMANN AUTO SPORT BNL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIESMANN AUTO SPORT BNL. Laat een reactie achter voor WIESMANN AUTO SPORT BNL. WIESMANN AUTO SPORT BNL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIESMANN AUTO SPORT BNL. Leave a respond for WIESMANN AUTO SPORT BNL. WIESMANN AUTO SPORT BNL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIESMANN AUTO SPORT BNL op de google maps. Adres en contacten WIESMANN AUTO SPORT BNL
Location of WIESMANN AUTO SPORT BNL on the google maps. Address and contacts of WIESMANN AUTO SPORT BNL

Andere gerelateerde bedrijven als come WIESMANN AUTO SPORT BNL WIESMANN AUTO SPORT BNL: FLDECOF BVBA | DISPA & FILS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | L'UNIVERSELLE SA | ETABLISSEMENTS MELKIOR

Other related companies as WIESMANN AUTO SPORT BNL: FLDECOF BVBA | DISPA & FILS | OPENBARE BIBLIOTHEEK | L'UNIVERSELLE SA | ETABLISSEMENTS MELKIOR

WIESMANN AUTO SPORT BNL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIESMANN AUTO SPORT BNL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf WIESMANN AUTO SPORT BNL bevindt zich op het adres: BISSCHOPPENHOFLAAN 579; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in WIESMANN AUTO SPORT BNL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIESMANN AUTO SPORT BNL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIESMANN AUTO SPORT BNL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIESMANN AUTO SPORT BNL, openstaande posities, locatie van WIESMANN AUTO SPORT BNL op de kaart.

WIESMANN AUTO SPORT BNL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIESMANN AUTO SPORT BNL, company assigned to the tax number BE05776580810. The company WIESMANN AUTO SPORT BNL is located at the address: BISSCHOPPENHOFLAAN 579; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in WIESMANN AUTO SPORT BNL were not found.
The main activity of WIESMANN AUTO SPORT BNL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIESMANN AUTO SPORT BNL is not available. You also can look at reviews of WIESMANN AUTO SPORT BNL, open positions, location of WIESMANN AUTO SPORT BNL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIESMANN AUTO SPORT BNL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIESMANN AUTO SPORT BNL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIESMANN AUTO SPORT BNL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIESMANN AUTO SPORT BNL, employees, financial statistics.