BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BUREAU JOIRIS ET SOUDANT
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

Contactgegevens BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

Regio (region): Leuze-En-Hainaut, België

Adres (address): RUE DE CONDة 60; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69667183 (+32-69667183) 69667183 (+32-69667183)

Fax (fax): +32 (61) 709-18-60 +32 (61) 709-18-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU JOIRIS ET SOUDANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU JOIRIS ET SOUDANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU JOIRIS ET SOUDANT
Products information BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

BTW identificatienummer (tax): BE09321594238
Ondernemingsnummer: 9298248291
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BUREAU JOIRIS ET SOUDANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU JOIRIS ET SOUDANT
(Get full report from official database of BE for BUREAU JOIRIS ET SOUDANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU JOIRIS ET SOUDANT
Addition kinds of activities for BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
637101. pensioenen | Pensions
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
30699921. Type, rubber | Type, rubber
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery

Werken bij BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Laat een reactie achter voor BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. BUREAU JOIRIS ET SOUDANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. Leave a respond for BUREAU JOIRIS ET SOUDANT. BUREAU JOIRIS ET SOUDANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU JOIRIS ET SOUDANT op de google maps. Adres en contacten BUREAU JOIRIS ET SOUDANT
Location of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT on the google maps. Address and contacts of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU JOIRIS ET SOUDANT BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: HUIS BUBBLE GUM | Catforrent SA | Berte & Van Doren BVBA | R?SIDENCE PARNASSE | HEINZ HELD

Other related companies as BUREAU JOIRIS ET SOUDANT: HUIS BUBBLE GUM | Catforrent SA | Berte & Van Doren BVBA | R?SIDENCE PARNASSE | HEINZ HELD

BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Leuze-En-Hainaut, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09321594238. Het bedrijf BUREAU JOIRIS ET SOUDANT bevindt zich op het adres: RUE DE CONDة 60; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BUREAU JOIRIS ET SOUDANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, openstaande posities, locatie van BUREAU JOIRIS ET SOUDANT op de kaart.

BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is a company, that was registered 2005 in Leuze-En-Hainaut region, Belgium. Full name of company is BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, company assigned to the tax number BE09321594238. The company BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is located at the address: RUE DE CONDة 60; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BUREAU JOIRIS ET SOUDANT were not found.
The main activity of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT is not available. You also can look at reviews of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, open positions, location of BUREAU JOIRIS ET SOUDANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, Leuze-En-Hainaut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, Leuze-En-Hainaut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU JOIRIS ET SOUDANT, employees, financial statistics.