THEYS J (GARAGE)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • THEYS J (GARAGE)
Private companiesMetal Mining • THEYS J (GARAGE)

Contactgegevens THEYS J (GARAGE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEYS J (GARAGE): address, phone, fax, email, website, opening hours

THEYS J (GARAGE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN JAUR?S 5; 7301; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65633468 (+32-65633468) 65633468 (+32-65633468)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEYS J (GARAGE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEYS J (GARAGE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEYS J (GARAGE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEYS J (GARAGE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEYS J (GARAGE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEYS J (GARAGE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEYS J (GARAGE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEYS J (GARAGE)
Products information THEYS J (GARAGE)

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in THEYS J (GARAGE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEYS J (GARAGE)
(Get full report from official database of BE for THEYS J (GARAGE))

Aanvulling soorten activiteiten voor THEYS J (GARAGE)
Addition kinds of activities for THEYS J (GARAGE)

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
22111204. Chambrays | Chambrays
26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec

Werken bij THEYS J (GARAGE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEYS J (GARAGE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEYS J (GARAGE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEYS J (GARAGE). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van THEYS J (GARAGE) in sociale netwerken
Look for responds of THEYS J (GARAGE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEYS J (GARAGE). Laat een reactie achter voor THEYS J (GARAGE). THEYS J (GARAGE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEYS J (GARAGE). Leave a respond for THEYS J (GARAGE). THEYS J (GARAGE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEYS J (GARAGE) op de google maps. Adres en contacten THEYS J (GARAGE)
Location of THEYS J (GARAGE) on the google maps. Address and contacts of THEYS J (GARAGE)

Andere gerelateerde bedrijven als come THEYS J (GARAGE) THEYS J (GARAGE): VAN NOOTEN JOZEF | PآTISSERIE DEBRAS & FILS | ECOLE DU DOS | Art Denis | KEVOK HOUTHANDEL

Other related companies as THEYS J (GARAGE): VAN NOOTEN JOZEF | PآTISSERIE DEBRAS & FILS | ECOLE DU DOS | Art Denis | KEVOK HOUTHANDEL

THEYS J (GARAGE) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEYS J (GARAGE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf THEYS J (GARAGE) bevindt zich op het adres: RUE JEAN JAUR?S 5; 7301; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in THEYS J (GARAGE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEYS J (GARAGE) is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEYS J (GARAGE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEYS J (GARAGE), openstaande posities, locatie van THEYS J (GARAGE) op de kaart.

THEYS J (GARAGE) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEYS J (GARAGE), company assigned to the tax number BE03180236816. The company THEYS J (GARAGE) is located at the address: RUE JEAN JAUR?S 5; 7301; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in THEYS J (GARAGE) were not found.
The main activity of THEYS J (GARAGE) is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THEYS J (GARAGE) is not available. You also can look at reviews of THEYS J (GARAGE), open positions, location of THEYS J (GARAGE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEYS J (GARAGE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEYS J (GARAGE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEYS J (GARAGE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEYS J (GARAGE), employees, financial statistics.