STEFAAN VANLERBERGHE

Contactgegevens STEFAAN VANLERBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VANLERBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VANLERBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIEBAAN 10; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51778519 (+32-51778519) 51778519 (+32-51778519)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VANLERBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VANLERBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VANLERBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VANLERBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VANLERBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VANLERBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VANLERBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VANLERBERGHE
Products information STEFAAN VANLERBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in STEFAAN VANLERBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VANLERBERGHE
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VANLERBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VANLERBERGHE
Addition kinds of activities for STEFAAN VANLERBERGHE

078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
562100. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
26310403. Coated karton | Coated paperboard
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
36990602. Kerstverlichting sets, elektrisch | Christmas tree lighting sets, electric
39310208. Snaren, muziekinstrument | Strings, musical instrument
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds

Werken bij STEFAAN VANLERBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VANLERBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VANLERBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VANLERBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VANLERBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VANLERBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VANLERBERGHE. Laat een reactie achter voor STEFAAN VANLERBERGHE. STEFAAN VANLERBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VANLERBERGHE. Leave a respond for STEFAAN VANLERBERGHE. STEFAAN VANLERBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VANLERBERGHE op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VANLERBERGHE
Location of STEFAAN VANLERBERGHE on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VANLERBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VANLERBERGHE STEFAAN VANLERBERGHE: SYND. NAT. PROPRI?TAIRES | WONINGBOUW VANDENWIJNGAERDEN | Autoparts De Jonghe | BERNARD BUNTINX | GLAPHAR

Other related companies as STEFAAN VANLERBERGHE: SYND. NAT. PROPRI?TAIRES | WONINGBOUW VANDENWIJNGAERDEN | Autoparts De Jonghe | BERNARD BUNTINX | GLAPHAR

STEFAAN VANLERBERGHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VANLERBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf STEFAAN VANLERBERGHE bevindt zich op het adres: PROVINCIEBAAN 10; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in STEFAAN VANLERBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN VANLERBERGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VANLERBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VANLERBERGHE, openstaande posities, locatie van STEFAAN VANLERBERGHE op de kaart.

STEFAAN VANLERBERGHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VANLERBERGHE, company assigned to the tax number BE07001556396. The company STEFAAN VANLERBERGHE is located at the address: PROVINCIEBAAN 10; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in STEFAAN VANLERBERGHE were not found.
The main activity of STEFAAN VANLERBERGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VANLERBERGHE is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VANLERBERGHE, open positions, location of STEFAAN VANLERBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VANLERBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VANLERBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VANLERBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VANLERBERGHE, employees, financial statistics.