SERGE FOCANT

Contactgegevens SERGE FOCANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE FOCANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE FOCANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 1; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10860411 (+32-10860411) 10860411 (+32-10860411)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE FOCANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE FOCANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE FOCANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE FOCANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE FOCANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE FOCANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE FOCANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE FOCANT
Products information SERGE FOCANT

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SERGE FOCANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE FOCANT
(Get full report from official database of BE for SERGE FOCANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE FOCANT
Addition kinds of activities for SERGE FOCANT

34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
50230204. kussenslopen | Pillowcases
51720205. Service station leveringen, petroleum | Service station supplies, petroleum
52119908. Thuiscentra | Home centers
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij SERGE FOCANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE FOCANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE FOCANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE FOCANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van SERGE FOCANT in sociale netwerken
Look for responds of SERGE FOCANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE FOCANT. Laat een reactie achter voor SERGE FOCANT. SERGE FOCANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE FOCANT. Leave a respond for SERGE FOCANT. SERGE FOCANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE FOCANT op de google maps. Adres en contacten SERGE FOCANT
Location of SERGE FOCANT on the google maps. Address and contacts of SERGE FOCANT

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE FOCANT SERGE FOCANT: DMV bouw BVBA | PEETERS RUDI | Numartex NV | Op De Beeck Advies BVBA | MICHIELS J SA

Other related companies as SERGE FOCANT: DMV bouw BVBA | PEETERS RUDI | Numartex NV | Op De Beeck Advies BVBA | MICHIELS J SA

SERGE FOCANT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE FOCANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf SERGE FOCANT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 1; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in SERGE FOCANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE FOCANT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE FOCANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE FOCANT, openstaande posities, locatie van SERGE FOCANT op de kaart.

SERGE FOCANT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE FOCANT, company assigned to the tax number BE01434509277. The company SERGE FOCANT is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 1; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in SERGE FOCANT were not found.
The main activity of SERGE FOCANT is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE FOCANT is not available. You also can look at reviews of SERGE FOCANT, open positions, location of SERGE FOCANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE FOCANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE FOCANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE FOCANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE FOCANT, employees, financial statistics.