RUDY FONTAINE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • RUDY FONTAINE
Private companiesHealth Services • RUDY FONTAINE

Contactgegevens RUDY FONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY FONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY FONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERHULSTSTRAAT 25; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23445848 (+32-23445848) 23445848 (+32-23445848)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY FONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY FONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY FONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY FONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY FONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY FONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY FONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY FONTAINE
Products information RUDY FONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in RUDY FONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY FONTAINE
(Get full report from official database of BE for RUDY FONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY FONTAINE
Addition kinds of activities for RUDY FONTAINE

14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij RUDY FONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY FONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY FONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY FONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van RUDY FONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of RUDY FONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY FONTAINE. Laat een reactie achter voor RUDY FONTAINE. RUDY FONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY FONTAINE. Leave a respond for RUDY FONTAINE. RUDY FONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY FONTAINE op de google maps. Adres en contacten RUDY FONTAINE
Location of RUDY FONTAINE on the google maps. Address and contacts of RUDY FONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY FONTAINE RUDY FONTAINE: VITRERIE MARCHAL | FARANDOL' | WILLY DE BLEECKER | Quintessence Consulting | MARC?S DELICATESSEN

Other related companies as RUDY FONTAINE: VITRERIE MARCHAL | FARANDOL' | WILLY DE BLEECKER | Quintessence Consulting | MARC?S DELICATESSEN

RUDY FONTAINE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY FONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf RUDY FONTAINE bevindt zich op het adres: VERHULSTSTRAAT 25; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in RUDY FONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDY FONTAINE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY FONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY FONTAINE, openstaande posities, locatie van RUDY FONTAINE op de kaart.

RUDY FONTAINE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY FONTAINE, company assigned to the tax number BE07979064941. The company RUDY FONTAINE is located at the address: VERHULSTSTRAAT 25; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in RUDY FONTAINE were not found.
The main activity of RUDY FONTAINE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY FONTAINE is not available. You also can look at reviews of RUDY FONTAINE, open positions, location of RUDY FONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY FONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY FONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY FONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY FONTAINE, employees, financial statistics.