PIERRE DUPONT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PIERRE DUPONT

Contactgegevens PIERRE DUPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE DUPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE DUPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 62; 4160; ANTHISNES, België

Telefoon (phone): 43836389 (+32-43836389) 43836389 (+32-43836389)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE DUPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE DUPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE DUPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE DUPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE DUPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE DUPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE DUPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE DUPONT
Products information PIERRE DUPONT

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PIERRE DUPONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE DUPONT
(Get full report from official database of BE for PIERRE DUPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE DUPONT
Addition kinds of activities for PIERRE DUPONT

382499. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
26310502. Stencil board | Stencil board
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge

Werken bij PIERRE DUPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE DUPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE DUPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE DUPONT. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van PIERRE DUPONT in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE DUPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE DUPONT. Laat een reactie achter voor PIERRE DUPONT. PIERRE DUPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE DUPONT. Leave a respond for PIERRE DUPONT. PIERRE DUPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE DUPONT op de google maps. Adres en contacten PIERRE DUPONT
Location of PIERRE DUPONT on the google maps. Address and contacts of PIERRE DUPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE DUPONT PIERRE DUPONT: FLEMD NV | MAXI LIVRES | RITA ANDRE | BART BERVOETS | HILDE DRIESEN

Other related companies as PIERRE DUPONT: FLEMD NV | MAXI LIVRES | RITA ANDRE | BART BERVOETS | HILDE DRIESEN

PIERRE DUPONT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE DUPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf PIERRE DUPONT bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 62; 4160; ANTHISNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PIERRE DUPONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE DUPONT is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE DUPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE DUPONT, openstaande posities, locatie van PIERRE DUPONT op de kaart.

PIERRE DUPONT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE DUPONT, company assigned to the tax number BE07497863769. The company PIERRE DUPONT is located at the address: RUE DU CENTRE 62; 4160; ANTHISNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PIERRE DUPONT were not found.
The main activity of PIERRE DUPONT is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE DUPONT is not available. You also can look at reviews of PIERRE DUPONT, open positions, location of PIERRE DUPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE DUPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE DUPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE DUPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE DUPONT, employees, financial statistics.