PETITJEAN CARROSSERIE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PETITJEAN CARROSSERIE
Private companiesMotion Pictures • PETITJEAN CARROSSERIE

Contactgegevens PETITJEAN CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETITJEAN CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETITJEAN CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CYRIEL BUYSSESTRAAT 124; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22523493 (+32-22523493) 22523493 (+32-22523493)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETITJEAN CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETITJEAN CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETITJEAN CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETITJEAN CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETITJEAN CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETITJEAN CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETITJEAN CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETITJEAN CARROSSERIE
Products information PETITJEAN CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PETITJEAN CARROSSERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETITJEAN CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for PETITJEAN CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETITJEAN CARROSSERIE
Addition kinds of activities for PETITJEAN CARROSSERIE

286102. Houtextracten | Wood extract products
329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
422600. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
26310401. Autobord | Automobile board
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
55510101. Binnenboten | Inboard boats
70320301. Visserscamp | Fishing camp
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants

Werken bij PETITJEAN CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETITJEAN CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETITJEAN CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETITJEAN CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van PETITJEAN CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of PETITJEAN CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETITJEAN CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor PETITJEAN CARROSSERIE. PETITJEAN CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETITJEAN CARROSSERIE. Leave a respond for PETITJEAN CARROSSERIE. PETITJEAN CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETITJEAN CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten PETITJEAN CARROSSERIE
Location of PETITJEAN CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of PETITJEAN CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PETITJEAN CARROSSERIE PETITJEAN CARROSSERIE: ACHIEL VAN GOETHEM | Demols Etienne | Hella | Experience Team Services SPRL | TEST AANKOOP NV

Other related companies as PETITJEAN CARROSSERIE: ACHIEL VAN GOETHEM | Demols Etienne | Hella | Experience Team Services SPRL | TEST AANKOOP NV

PETITJEAN CARROSSERIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETITJEAN CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf PETITJEAN CARROSSERIE bevindt zich op het adres: CYRIEL BUYSSESTRAAT 124; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PETITJEAN CARROSSERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETITJEAN CARROSSERIE is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETITJEAN CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETITJEAN CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van PETITJEAN CARROSSERIE op de kaart.

PETITJEAN CARROSSERIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETITJEAN CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE07865631103. The company PETITJEAN CARROSSERIE is located at the address: CYRIEL BUYSSESTRAAT 124; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PETITJEAN CARROSSERIE were not found.
The main activity of PETITJEAN CARROSSERIE is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PETITJEAN CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of PETITJEAN CARROSSERIE, open positions, location of PETITJEAN CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETITJEAN CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETITJEAN CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETITJEAN CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETITJEAN CARROSSERIE, employees, financial statistics.