PETER MELIS

Contactgegevens PETER MELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER MELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER MELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLENSEWEG 391; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14262611 (+32-14262611) 14262611 (+32-14262611)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER MELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER MELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER MELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER MELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER MELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER MELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER MELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER MELIS
Products information PETER MELIS

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PETER MELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER MELIS
(Get full report from official database of BE for PETER MELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER MELIS
Addition kinds of activities for PETER MELIS

502100. Meubilair | Furniture
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij PETER MELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER MELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER MELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER MELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

Zoek naar antwoorden van PETER MELIS in sociale netwerken
Look for responds of PETER MELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER MELIS. Laat een reactie achter voor PETER MELIS. PETER MELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER MELIS. Leave a respond for PETER MELIS. PETER MELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER MELIS op de google maps. Adres en contacten PETER MELIS
Location of PETER MELIS on the google maps. Address and contacts of PETER MELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER MELIS PETER MELIS: GEORGES NEUVILLE | JACQUES DALLONS | Afrit 26 | W?HRLE BELGIUM | PLANOFURN NV

Other related companies as PETER MELIS: GEORGES NEUVILLE | JACQUES DALLONS | Afrit 26 | W?HRLE BELGIUM | PLANOFURN NV

PETER MELIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER MELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf PETER MELIS bevindt zich op het adres: OLENSEWEG 391; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PETER MELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER MELIS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER MELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER MELIS, openstaande posities, locatie van PETER MELIS op de kaart.

PETER MELIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER MELIS, company assigned to the tax number BE01734436035. The company PETER MELIS is located at the address: OLENSEWEG 391; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PETER MELIS were not found.
The main activity of PETER MELIS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER MELIS is not available. You also can look at reviews of PETER MELIS, open positions, location of PETER MELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER MELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER MELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER MELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER MELIS, employees, financial statistics.