JOOST DEFRANCQ

Contactgegevens JOOST DEFRANCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOOST DEFRANCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOOST DEFRANCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REUTELSTRAAT 20; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56324452 (+32-56324452) 56324452 (+32-56324452)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOOST DEFRANCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOOST DEFRANCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOOST DEFRANCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOOST DEFRANCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOOST DEFRANCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOOST DEFRANCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOOST DEFRANCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOOST DEFRANCQ
Products information JOOST DEFRANCQ

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JOOST DEFRANCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOOST DEFRANCQ
(Get full report from official database of BE for JOOST DEFRANCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOOST DEFRANCQ
Addition kinds of activities for JOOST DEFRANCQ

734201. Desinfectie diensten | Disinfecting services
20260208. Yoghurt | Yogurt
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
34979905. Loodfolie | Lead foil
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij JOOST DEFRANCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOOST DEFRANCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOOST DEFRANCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOOST DEFRANCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van JOOST DEFRANCQ in sociale netwerken
Look for responds of JOOST DEFRANCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOOST DEFRANCQ. Laat een reactie achter voor JOOST DEFRANCQ. JOOST DEFRANCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOOST DEFRANCQ. Leave a respond for JOOST DEFRANCQ. JOOST DEFRANCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOOST DEFRANCQ op de google maps. Adres en contacten JOOST DEFRANCQ
Location of JOOST DEFRANCQ on the google maps. Address and contacts of JOOST DEFRANCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come JOOST DEFRANCQ JOOST DEFRANCQ: Hartmann R | COIFFURE INES | KAPSALON CHRISTINE | Era Matreb | HEMSON

Other related companies as JOOST DEFRANCQ: Hartmann R | COIFFURE INES | KAPSALON CHRISTINE | Era Matreb | HEMSON

JOOST DEFRANCQ is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOOST DEFRANCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf JOOST DEFRANCQ bevindt zich op het adres: REUTELSTRAAT 20; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in JOOST DEFRANCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOOST DEFRANCQ is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOOST DEFRANCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOOST DEFRANCQ, openstaande posities, locatie van JOOST DEFRANCQ op de kaart.

JOOST DEFRANCQ is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOOST DEFRANCQ, company assigned to the tax number BE09786865234. The company JOOST DEFRANCQ is located at the address: REUTELSTRAAT 20; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in JOOST DEFRANCQ were not found.
The main activity of JOOST DEFRANCQ is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOOST DEFRANCQ is not available. You also can look at reviews of JOOST DEFRANCQ, open positions, location of JOOST DEFRANCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOOST DEFRANCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOOST DEFRANCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOOST DEFRANCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOOST DEFRANCQ, employees, financial statistics.