J. POUPART

Contactgegevens J. POUPART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. POUPART: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. POUPART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD PIERET 2; 4180; HAMOIR, België

Telefoon (phone): 86388011 (+32-86388011) 86388011 (+32-86388011)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. POUPART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. POUPART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. POUPART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. POUPART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. POUPART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. POUPART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. POUPART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. POUPART
Products information J. POUPART

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in J. POUPART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. POUPART
(Get full report from official database of BE for J. POUPART)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. POUPART
Addition kinds of activities for J. POUPART

327500. Gipsproducten | Gypsum products
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij J. POUPART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. POUPART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. POUPART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. POUPART. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

Zoek naar antwoorden van J. POUPART in sociale netwerken
Look for responds of J. POUPART in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. POUPART. Laat een reactie achter voor J. POUPART. J. POUPART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. POUPART. Leave a respond for J. POUPART. J. POUPART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. POUPART op de google maps. Adres en contacten J. POUPART
Location of J. POUPART on the google maps. Address and contacts of J. POUPART

Andere gerelateerde bedrijven als come J. POUPART J. POUPART: ASLK-CGER Bank | CADECOM SPRL | BEKOTEX | DE STRANGEDRIFTERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as J. POUPART: ASLK-CGER Bank | CADECOM SPRL | BEKOTEX | DE STRANGEDRIFTERS | VRIJE LAGERE SCHOOL

J. POUPART is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. POUPART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf J. POUPART bevindt zich op het adres: BOULEVARD PIERET 2; 4180; HAMOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in J. POUPART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. POUPART is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. POUPART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. POUPART, openstaande posities, locatie van J. POUPART op de kaart.

J. POUPART is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. POUPART, company assigned to the tax number BE03474945068. The company J. POUPART is located at the address: BOULEVARD PIERET 2; 4180; HAMOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in J. POUPART were not found.
The main activity of J. POUPART is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. POUPART is not available. You also can look at reviews of J. POUPART, open positions, location of J. POUPART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. POUPART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. POUPART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. POUPART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. POUPART, employees, financial statistics.