HIGH-TECH AND PERFORMANCE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • HIGH-TECH AND PERFORMANCE
Private companiesPrimary Metal Industries • HIGH-TECH AND PERFORMANCE

Contactgegevens HIGH-TECH AND PERFORMANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HIGH-TECH AND PERFORMANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HIGH-TECH AND PERFORMANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POOTERSSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35691341 (+32-35691341) 35691341 (+32-35691341)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HIGH-TECH AND PERFORMANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HIGH-TECH AND PERFORMANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HIGH-TECH AND PERFORMANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HIGH-TECH AND PERFORMANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HIGH-TECH AND PERFORMANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HIGH-TECH AND PERFORMANCE
Products information HIGH-TECH AND PERFORMANCE

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HIGH-TECH AND PERFORMANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HIGH-TECH AND PERFORMANCE
(Get full report from official database of BE for HIGH-TECH AND PERFORMANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HIGH-TECH AND PERFORMANCE
Addition kinds of activities for HIGH-TECH AND PERFORMANCE

22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
38240303. snelheidsmeters | Speedometers
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital

Werken bij HIGH-TECH AND PERFORMANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HIGH-TECH AND PERFORMANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van HIGH-TECH AND PERFORMANCE in sociale netwerken
Look for responds of HIGH-TECH AND PERFORMANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Laat een reactie achter voor HIGH-TECH AND PERFORMANCE. HIGH-TECH AND PERFORMANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HIGH-TECH AND PERFORMANCE. Leave a respond for HIGH-TECH AND PERFORMANCE. HIGH-TECH AND PERFORMANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HIGH-TECH AND PERFORMANCE op de google maps. Adres en contacten HIGH-TECH AND PERFORMANCE
Location of HIGH-TECH AND PERFORMANCE on the google maps. Address and contacts of HIGH-TECH AND PERFORMANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come HIGH-TECH AND PERFORMANCE HIGH-TECH AND PERFORMANCE: BELLINCKX BVBA | Anotherwoman Belgium SA | HUIS EUROBOOK | Herrijgers BVBA | STUDIO BRONSELAER NV

Other related companies as HIGH-TECH AND PERFORMANCE: BELLINCKX BVBA | Anotherwoman Belgium SA | HUIS EUROBOOK | Herrijgers BVBA | STUDIO BRONSELAER NV

HIGH-TECH AND PERFORMANCE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HIGH-TECH AND PERFORMANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf HIGH-TECH AND PERFORMANCE bevindt zich op het adres: POOTERSSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in HIGH-TECH AND PERFORMANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HIGH-TECH AND PERFORMANCE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HIGH-TECH AND PERFORMANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HIGH-TECH AND PERFORMANCE, openstaande posities, locatie van HIGH-TECH AND PERFORMANCE op de kaart.

HIGH-TECH AND PERFORMANCE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HIGH-TECH AND PERFORMANCE, company assigned to the tax number BE03299438476. The company HIGH-TECH AND PERFORMANCE is located at the address: POOTERSSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in HIGH-TECH AND PERFORMANCE were not found.
The main activity of HIGH-TECH AND PERFORMANCE is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HIGH-TECH AND PERFORMANCE is not available. You also can look at reviews of HIGH-TECH AND PERFORMANCE, open positions, location of HIGH-TECH AND PERFORMANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HIGH-TECH AND PERFORMANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HIGH-TECH AND PERFORMANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HIGH-TECH AND PERFORMANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HIGH-TECH AND PERFORMANCE, employees, financial statistics.