HASSELT CAR WASH

Contactgegevens HASSELT CAR WASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HASSELT CAR WASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HASSELT CAR WASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE KURINGERBAAN 160; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11254379 (+32-11254379) 11254379 (+32-11254379)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HASSELT CAR WASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HASSELT CAR WASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HASSELT CAR WASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HASSELT CAR WASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HASSELT CAR WASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HASSELT CAR WASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HASSELT CAR WASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HASSELT CAR WASH
Products information HASSELT CAR WASH

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HASSELT CAR WASH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HASSELT CAR WASH
(Get full report from official database of BE for HASSELT CAR WASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HASSELT CAR WASH
Addition kinds of activities for HASSELT CAR WASH

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services
94410000. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs

Werken bij HASSELT CAR WASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HASSELT CAR WASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HASSELT CAR WASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HASSELT CAR WASH. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van HASSELT CAR WASH in sociale netwerken
Look for responds of HASSELT CAR WASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HASSELT CAR WASH. Laat een reactie achter voor HASSELT CAR WASH. HASSELT CAR WASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HASSELT CAR WASH. Leave a respond for HASSELT CAR WASH. HASSELT CAR WASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HASSELT CAR WASH op de google maps. Adres en contacten HASSELT CAR WASH
Location of HASSELT CAR WASH on the google maps. Address and contacts of HASSELT CAR WASH

Andere gerelateerde bedrijven als come HASSELT CAR WASH HASSELT CAR WASH: SHELL | Eural Spaarbank | Vert et Jaune | WILLY VAN DER LOOVEN | Ringlet

Other related companies as HASSELT CAR WASH: SHELL | Eural Spaarbank | Vert et Jaune | WILLY VAN DER LOOVEN | Ringlet

HASSELT CAR WASH is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HASSELT CAR WASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf HASSELT CAR WASH bevindt zich op het adres: OUDE KURINGERBAAN 160; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in HASSELT CAR WASH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HASSELT CAR WASH is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HASSELT CAR WASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HASSELT CAR WASH, openstaande posities, locatie van HASSELT CAR WASH op de kaart.

HASSELT CAR WASH is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HASSELT CAR WASH, company assigned to the tax number BE09061492919. The company HASSELT CAR WASH is located at the address: OUDE KURINGERBAAN 160; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in HASSELT CAR WASH were not found.
The main activity of HASSELT CAR WASH is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HASSELT CAR WASH is not available. You also can look at reviews of HASSELT CAR WASH, open positions, location of HASSELT CAR WASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HASSELT CAR WASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HASSELT CAR WASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HASSELT CAR WASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HASSELT CAR WASH, employees, financial statistics.