VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV
Private companiesAgricultural Services • VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

Contactgegevens VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieln. 7700 Moeskroen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-51-07 32-50-31-51-07

Fax (fax): 32-50-31-04-60 32-50-31-04-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV
Products information VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04332977294
Ondernemingsnummer: 8252624511
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refuse collection trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV
(Get full report from official database of BE for VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV
Addition kinds of activities for VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
51929901. Boeken | Books
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Laat een reactie achter voor VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. Leave a respond for VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV. VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV op de google maps. Adres en contacten VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV
Location of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV on the google maps. Address and contacts of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: FLGHENT PACKING & TRANSPORT NV | H & S Consult BVBA | Dehing Jef | GALERIE VARLET MEUBLES | M. MAUROY

Other related companies as VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV: FLGHENT PACKING & TRANSPORT NV | H & S Consult BVBA | Dehing Jef | GALERIE VARLET MEUBLES | M. MAUROY

VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332977294. Het bedrijf VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV bevindt zich op het adres: Industrieln. 7700 Moeskroen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Refuse collection trucks. Producten gemaakt in VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, openstaande posities, locatie van VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV op de kaart.

VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, company assigned to the tax number BE04332977294. The company VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is located at the address: Industrieln. 7700 Moeskroen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Refuse collection trucks. Products created in VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV were not found.
The main activity of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV is not available. You also can look at reviews of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, open positions, location of VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGES DEKEYSER ET FILS NV, employees, financial statistics.