GEERT VANKRUNCKELSVEN

Contactgegevens GEERT VANKRUNCKELSVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANKRUNCKELSVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANKRUNCKELSVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HET OUD BLOK 18; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14302136 (+32-14302136) 14302136 (+32-14302136)

Fax (fax): +32 (13) 945-27-39 +32 (13) 945-27-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANKRUNCKELSVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANKRUNCKELSVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANKRUNCKELSVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANKRUNCKELSVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANKRUNCKELSVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANKRUNCKELSVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANKRUNCKELSVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANKRUNCKELSVEN
Products information GEERT VANKRUNCKELSVEN

BTW identificatienummer (tax): BE08096893310
Ondernemingsnummer: 7595642089
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in GEERT VANKRUNCKELSVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANKRUNCKELSVEN
(Get full report from official database of BE for GEERT VANKRUNCKELSVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANKRUNCKELSVEN
Addition kinds of activities for GEERT VANKRUNCKELSVEN

806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
20820000. Malt dranken | Malt beverages
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
54419902. Banketbakkerij | Confectionery
65120400. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij GEERT VANKRUNCKELSVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANKRUNCKELSVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANKRUNCKELSVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANKRUNCKELSVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

Zoek naar antwoorden van GEERT VANKRUNCKELSVEN in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANKRUNCKELSVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANKRUNCKELSVEN. Laat een reactie achter voor GEERT VANKRUNCKELSVEN. GEERT VANKRUNCKELSVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANKRUNCKELSVEN. Leave a respond for GEERT VANKRUNCKELSVEN. GEERT VANKRUNCKELSVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANKRUNCKELSVEN op de google maps. Adres en contacten GEERT VANKRUNCKELSVEN
Location of GEERT VANKRUNCKELSVEN on the google maps. Address and contacts of GEERT VANKRUNCKELSVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANKRUNCKELSVEN GEERT VANKRUNCKELSVEN: BAKKERSHOF | ROESEMS LOUIS & ZOON | Henri F | MONSIEUR D'HOLLANDER MICHEL | KEUKENS FRANSSEN

Other related companies as GEERT VANKRUNCKELSVEN: BAKKERSHOF | ROESEMS LOUIS & ZOON | Henri F | MONSIEUR D'HOLLANDER MICHEL | KEUKENS FRANSSEN

GEERT VANKRUNCKELSVEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANKRUNCKELSVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08096893310. Het bedrijf GEERT VANKRUNCKELSVEN bevindt zich op het adres: HET OUD BLOK 18; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GEERT VANKRUNCKELSVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT VANKRUNCKELSVEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANKRUNCKELSVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANKRUNCKELSVEN, openstaande posities, locatie van GEERT VANKRUNCKELSVEN op de kaart.

GEERT VANKRUNCKELSVEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANKRUNCKELSVEN, company assigned to the tax number BE08096893310. The company GEERT VANKRUNCKELSVEN is located at the address: HET OUD BLOK 18; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GEERT VANKRUNCKELSVEN were not found.
The main activity of GEERT VANKRUNCKELSVEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANKRUNCKELSVEN is not available. You also can look at reviews of GEERT VANKRUNCKELSVEN, open positions, location of GEERT VANKRUNCKELSVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANKRUNCKELSVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANKRUNCKELSVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANKRUNCKELSVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANKRUNCKELSVEN, employees, financial statistics.