GEERCO

Contactgegevens GEERCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEZEL KLEINE BROGEL 41; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11791320 (+32-11791320) 11791320 (+32-11791320)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERCO
Products information GEERCO

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GEERCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERCO
(Get full report from official database of BE for GEERCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERCO
Addition kinds of activities for GEERCO

329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
345201. Pins | Pins
514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij GEERCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van GEERCO in sociale netwerken
Look for responds of GEERCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERCO. Laat een reactie achter voor GEERCO. GEERCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERCO. Leave a respond for GEERCO. GEERCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERCO op de google maps. Adres en contacten GEERCO
Location of GEERCO on the google maps. Address and contacts of GEERCO

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERCO GEERCO: LES CAPRICES | BEBHA FLOWER | L?AUBERGE DU PASSE-TOUT OUTRE | GEORGES COLINET | Stacs SPRL

Other related companies as GEERCO: LES CAPRICES | BEBHA FLOWER | L?AUBERGE DU PASSE-TOUT OUTRE | GEORGES COLINET | Stacs SPRL

GEERCO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf GEERCO bevindt zich op het adres: KIEZEL KLEINE BROGEL 41; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GEERCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERCO is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERCO, openstaande posities, locatie van GEERCO op de kaart.

GEERCO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERCO, company assigned to the tax number BE01935485839. The company GEERCO is located at the address: KIEZEL KLEINE BROGEL 41; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GEERCO were not found.
The main activity of GEERCO is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERCO is not available. You also can look at reviews of GEERCO, open positions, location of GEERCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERCO, employees, financial statistics.