GARAGE NEIRINCK

Contactgegevens GARAGE NEIRINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE NEIRINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE NEIRINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 10; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 51633655 (+32-51633655) 51633655 (+32-51633655)

Fax (fax): +32 (87) 429-20-90 +32 (87) 429-20-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE NEIRINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE NEIRINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE NEIRINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE NEIRINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE NEIRINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE NEIRINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE NEIRINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE NEIRINCK
Products information GARAGE NEIRINCK

BTW identificatienummer (tax): BE03900390625
Ondernemingsnummer: 4147308349
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GARAGE NEIRINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE NEIRINCK
(Get full report from official database of BE for GARAGE NEIRINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE NEIRINCK
Addition kinds of activities for GARAGE NEIRINCK

20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
47890101. Car loading | Car loading
80110516. Kinderarts | Pediatrician
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij GARAGE NEIRINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE NEIRINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE NEIRINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE NEIRINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van GARAGE NEIRINCK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE NEIRINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE NEIRINCK. Laat een reactie achter voor GARAGE NEIRINCK. GARAGE NEIRINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE NEIRINCK. Leave a respond for GARAGE NEIRINCK. GARAGE NEIRINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE NEIRINCK op de google maps. Adres en contacten GARAGE NEIRINCK
Location of GARAGE NEIRINCK on the google maps. Address and contacts of GARAGE NEIRINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE NEIRINCK GARAGE NEIRINCK: FLBARTEX SCRL | Segers W | DEXIA | RIGA & CIE | OPTIEK GYSELS

Other related companies as GARAGE NEIRINCK: FLBARTEX SCRL | Segers W | DEXIA | RIGA & CIE | OPTIEK GYSELS

GARAGE NEIRINCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE NEIRINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03900390625. Het bedrijf GARAGE NEIRINCK bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 10; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 259,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE NEIRINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE NEIRINCK is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE NEIRINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE NEIRINCK, openstaande posities, locatie van GARAGE NEIRINCK op de kaart.

GARAGE NEIRINCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE NEIRINCK, company assigned to the tax number BE03900390625. The company GARAGE NEIRINCK is located at the address: STATIESTRAAT 10; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 259,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE NEIRINCK were not found.
The main activity of GARAGE NEIRINCK is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE NEIRINCK is not available. You also can look at reviews of GARAGE NEIRINCK, open positions, location of GARAGE NEIRINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE NEIRINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE NEIRINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE NEIRINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE NEIRINCK, employees, financial statistics.