GARAGE CHARLIER

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GARAGE CHARLIER
Private companiesMetal Mining • GARAGE CHARLIER

Contactgegevens GARAGE CHARLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CHARLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CHARLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'OUEST 2; 6850; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61534253 (+32-61534253) 61534253 (+32-61534253)

Fax (fax): +32 (53) 355-25-34 +32 (53) 355-25-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CHARLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CHARLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CHARLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CHARLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CHARLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CHARLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CHARLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CHARLIER
Products information GARAGE CHARLIER

BTW identificatienummer (tax): BE01755859375
Ondernemingsnummer: 3549652099
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GARAGE CHARLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CHARLIER
(Get full report from official database of BE for GARAGE CHARLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CHARLIER
Addition kinds of activities for GARAGE CHARLIER

322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
28990500. maten | Sizes
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
59480000. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
73899958. Abonnementsverplichtingen: tijdschrift, krant, enz. | Subscription fulfillment services: magazine, newspaper, etc.

Werken bij GARAGE CHARLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CHARLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CHARLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CHARLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

Zoek naar antwoorden van GARAGE CHARLIER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CHARLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CHARLIER. Laat een reactie achter voor GARAGE CHARLIER. GARAGE CHARLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CHARLIER. Leave a respond for GARAGE CHARLIER. GARAGE CHARLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CHARLIER op de google maps. Adres en contacten GARAGE CHARLIER
Location of GARAGE CHARLIER on the google maps. Address and contacts of GARAGE CHARLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CHARLIER GARAGE CHARLIER: BULLET | Optic City | MICHEL CHAPELLE | De Vos Services BVBA | TIGLA

Other related companies as GARAGE CHARLIER: BULLET | Optic City | MICHEL CHAPELLE | De Vos Services BVBA | TIGLA

GARAGE CHARLIER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CHARLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01755859375. Het bedrijf GARAGE CHARLIER bevindt zich op het adres: RUE DE L'OUEST 2; 6850; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE CHARLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE CHARLIER is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CHARLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CHARLIER, openstaande posities, locatie van GARAGE CHARLIER op de kaart.

GARAGE CHARLIER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CHARLIER, company assigned to the tax number BE01755859375. The company GARAGE CHARLIER is located at the address: RUE DE L'OUEST 2; 6850; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE CHARLIER were not found.
The main activity of GARAGE CHARLIER is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CHARLIER is not available. You also can look at reviews of GARAGE CHARLIER, open positions, location of GARAGE CHARLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CHARLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CHARLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CHARLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CHARLIER, employees, financial statistics.