FILIP VERHELST

Contactgegevens FILIP VERHELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP VERHELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP VERHELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 609; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59511551 (+32-59511551) 59511551 (+32-59511551)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP VERHELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP VERHELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP VERHELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP VERHELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP VERHELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP VERHELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP VERHELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP VERHELST
Products information FILIP VERHELST

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FILIP VERHELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP VERHELST
(Get full report from official database of BE for FILIP VERHELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP VERHELST
Addition kinds of activities for FILIP VERHELST

223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
59929902. Planten, potten | Plants, potted

Werken bij FILIP VERHELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP VERHELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP VERHELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP VERHELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van FILIP VERHELST in sociale netwerken
Look for responds of FILIP VERHELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP VERHELST. Laat een reactie achter voor FILIP VERHELST. FILIP VERHELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP VERHELST. Leave a respond for FILIP VERHELST. FILIP VERHELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP VERHELST op de google maps. Adres en contacten FILIP VERHELST
Location of FILIP VERHELST on the google maps. Address and contacts of FILIP VERHELST

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP VERHELST FILIP VERHELST: PATRICK'S HAIRDESIGN | Kid | VAN WIJMEERSCH P. | M. D'HOOGHE | LEEUWLANT

Other related companies as FILIP VERHELST: PATRICK'S HAIRDESIGN | Kid | VAN WIJMEERSCH P. | M. D'HOOGHE | LEEUWLANT

FILIP VERHELST is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP VERHELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf FILIP VERHELST bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 609; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in FILIP VERHELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP VERHELST is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP VERHELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP VERHELST, openstaande posities, locatie van FILIP VERHELST op de kaart.

FILIP VERHELST is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP VERHELST, company assigned to the tax number BE03201385498. The company FILIP VERHELST is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 609; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in FILIP VERHELST were not found.
The main activity of FILIP VERHELST is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP VERHELST is not available. You also can look at reviews of FILIP VERHELST, open positions, location of FILIP VERHELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP VERHELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP VERHELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP VERHELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP VERHELST, employees, financial statistics.