ETIENNE COPPENS

Contactgegevens ETIENNE COPPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE COPPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE COPPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DESTELBERGENSTRAAT 37; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92284164 (+32-92284164) 92284164 (+32-92284164)

Fax (fax): +32 (83) 374-50-55 +32 (83) 374-50-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE COPPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE COPPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE COPPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE COPPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE COPPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE COPPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE COPPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE COPPENS
Products information ETIENNE COPPENS

BTW identificatienummer (tax): BE07737640380
Ondernemingsnummer: 3654846191
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ETIENNE COPPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE COPPENS
(Get full report from official database of BE for ETIENNE COPPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE COPPENS
Addition kinds of activities for ETIENNE COPPENS

22110903. Gaas | Gauze
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
72190400. Handwassers | Hand laundries
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij ETIENNE COPPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE COPPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE COPPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE COPPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

Zoek naar antwoorden van ETIENNE COPPENS in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE COPPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE COPPENS. Laat een reactie achter voor ETIENNE COPPENS. ETIENNE COPPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE COPPENS. Leave a respond for ETIENNE COPPENS. ETIENNE COPPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE COPPENS op de google maps. Adres en contacten ETIENNE COPPENS
Location of ETIENNE COPPENS on the google maps. Address and contacts of ETIENNE COPPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE COPPENS ETIENNE COPPENS: FLANTIEK-BOUW NV | TORATRACK NV | COUSIN ELMER | FILIP DEBOOSERE | BIERNY

Other related companies as ETIENNE COPPENS: FLANTIEK-BOUW NV | TORATRACK NV | COUSIN ELMER | FILIP DEBOOSERE | BIERNY

ETIENNE COPPENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE COPPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737640380. Het bedrijf ETIENNE COPPENS bevindt zich op het adres: DESTELBERGENSTRAAT 37; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in ETIENNE COPPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE COPPENS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE COPPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE COPPENS, openstaande posities, locatie van ETIENNE COPPENS op de kaart.

ETIENNE COPPENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE COPPENS, company assigned to the tax number BE07737640380. The company ETIENNE COPPENS is located at the address: DESTELBERGENSTRAAT 37; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in ETIENNE COPPENS were not found.
The main activity of ETIENNE COPPENS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE COPPENS is not available. You also can look at reviews of ETIENNE COPPENS, open positions, location of ETIENNE COPPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE COPPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE COPPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE COPPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE COPPENS, employees, financial statistics.