FLANTIEK-BOUW NV

Contactgegevens FLANTIEK-BOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANTIEK-BOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANTIEK-BOUW NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Crispijnstr. 9 8900 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-21-68-68 32-57-21-68-68

Fax (fax): 32-57-21-68-69 32-57-21-68-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANTIEK-BOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANTIEK-BOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANTIEK-BOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANTIEK-BOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANTIEK-BOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANTIEK-BOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANTIEK-BOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANTIEK-BOUW NV
Products information FLANTIEK-BOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLANTIEK-BOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rustic furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANTIEK-BOUW NV
(Get full report from official database of BE for FLANTIEK-BOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANTIEK-BOUW NV
Addition kinds of activities for FLANTIEK-BOUW NV

6399. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials

Werken bij FLANTIEK-BOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANTIEK-BOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANTIEK-BOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANTIEK-BOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van FLANTIEK-BOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANTIEK-BOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANTIEK-BOUW NV. Laat een reactie achter voor FLANTIEK-BOUW NV. FLANTIEK-BOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANTIEK-BOUW NV. Leave a respond for FLANTIEK-BOUW NV. FLANTIEK-BOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANTIEK-BOUW NV op de google maps. Adres en contacten FLANTIEK-BOUW NV
Location of FLANTIEK-BOUW NV on the google maps. Address and contacts of FLANTIEK-BOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANTIEK-BOUW NV FLANTIEK-BOUW NV: WILLY PANJAAR | FRANK TIMMERMAN | Willaert Herman | LEI WANG | METRABEL

Other related companies as FLANTIEK-BOUW NV: WILLY PANJAAR | FRANK TIMMERMAN | Willaert Herman | LEI WANG | METRABEL

FLANTIEK-BOUW NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANTIEK-BOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf FLANTIEK-BOUW NV bevindt zich op het adres: Sint-Crispijnstr. 9 8900 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rustic furniture. Producten gemaakt in FLANTIEK-BOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANTIEK-BOUW NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANTIEK-BOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANTIEK-BOUW NV, openstaande posities, locatie van FLANTIEK-BOUW NV op de kaart.

FLANTIEK-BOUW NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANTIEK-BOUW NV, company assigned to the tax number BE05730712890. The company FLANTIEK-BOUW NV is located at the address: Sint-Crispijnstr. 9 8900 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rustic furniture. Products created in FLANTIEK-BOUW NV were not found.
The main activity of FLANTIEK-BOUW NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANTIEK-BOUW NV is not available. You also can look at reviews of FLANTIEK-BOUW NV, open positions, location of FLANTIEK-BOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANTIEK-BOUW NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANTIEK-BOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANTIEK-BOUW NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANTIEK-BOUW NV, employees, financial statistics.