VERHELLE BVBA

Contactgegevens VERHELLE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHELLE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHELLE BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Vlaamsekaai 10 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-51-11-71 32-56-51-11-71

Fax (fax): 32-93-80-09-63 32-93-80-09-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHELLE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHELLE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHELLE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHELLE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHELLE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHELLE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHELLE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHELLE BVBA
Products information VERHELLE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01497131347
Ondernemingsnummer: 9339996337
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VERHELLE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lifting equipment - accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHELLE BVBA
(Get full report from official database of BE for VERHELLE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHELLE BVBA
Addition kinds of activities for VERHELLE BVBA

25910300. Venster tinten | Window shades
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec

Werken bij VERHELLE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHELLE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHELLE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHELLE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van VERHELLE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERHELLE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHELLE BVBA. Laat een reactie achter voor VERHELLE BVBA. VERHELLE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHELLE BVBA. Leave a respond for VERHELLE BVBA. VERHELLE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHELLE BVBA op de google maps. Adres en contacten VERHELLE BVBA
Location of VERHELLE BVBA on the google maps. Address and contacts of VERHELLE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHELLE BVBA VERHELLE BVBA: FLFOURCROY SA | Haemers Eric BVBA | Eldorado Jeugdwerking VZW | SCHEERLINCK BART BVBA | VCLB-CENTRUM

Other related companies as VERHELLE BVBA: FLFOURCROY SA | Haemers Eric BVBA | Eldorado Jeugdwerking VZW | SCHEERLINCK BART BVBA | VCLB-CENTRUM

VERHELLE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHELLE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01497131347. Het bedrijf VERHELLE BVBA bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 10 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lifting equipment - accessories. Producten gemaakt in VERHELLE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHELLE BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHELLE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHELLE BVBA, openstaande posities, locatie van VERHELLE BVBA op de kaart.

VERHELLE BVBA is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is VERHELLE BVBA, company assigned to the tax number BE01497131347. The company VERHELLE BVBA is located at the address: Vlaamsekaai 10 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lifting equipment - accessories. Products created in VERHELLE BVBA were not found.
The main activity of VERHELLE BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHELLE BVBA is not available. You also can look at reviews of VERHELLE BVBA, open positions, location of VERHELLE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHELLE BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHELLE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHELLE BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHELLE BVBA, employees, financial statistics.