EDUARD GIJBELS

Contactgegevens EDUARD GIJBELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDUARD GIJBELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDUARD GIJBELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 29; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11424134 (+32-11424134) 11424134 (+32-11424134)

Fax (fax): +32 (10) 829-49-85 +32 (10) 829-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDUARD GIJBELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDUARD GIJBELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDUARD GIJBELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDUARD GIJBELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDUARD GIJBELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDUARD GIJBELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDUARD GIJBELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDUARD GIJBELS
Products information EDUARD GIJBELS

BTW identificatienummer (tax): BE06314910888
Ondernemingsnummer: 2552917480
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in EDUARD GIJBELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDUARD GIJBELS
(Get full report from official database of BE for EDUARD GIJBELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDUARD GIJBELS
Addition kinds of activities for EDUARD GIJBELS

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron

Werken bij EDUARD GIJBELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDUARD GIJBELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDUARD GIJBELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDUARD GIJBELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

Zoek naar antwoorden van EDUARD GIJBELS in sociale netwerken
Look for responds of EDUARD GIJBELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDUARD GIJBELS. Laat een reactie achter voor EDUARD GIJBELS. EDUARD GIJBELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDUARD GIJBELS. Leave a respond for EDUARD GIJBELS. EDUARD GIJBELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDUARD GIJBELS op de google maps. Adres en contacten EDUARD GIJBELS
Location of EDUARD GIJBELS on the google maps. Address and contacts of EDUARD GIJBELS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDUARD GIJBELS EDUARD GIJBELS: Histoire 2 | Immobilière Legrand SA | Micro Azur SCRL | THIERRY VANASSCHE | Brussels Truck Wash

Other related companies as EDUARD GIJBELS: Histoire 2 | Immobilière Legrand SA | Micro Azur SCRL | THIERRY VANASSCHE | Brussels Truck Wash

EDUARD GIJBELS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDUARD GIJBELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314910888. Het bedrijf EDUARD GIJBELS bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 29; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in EDUARD GIJBELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDUARD GIJBELS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDUARD GIJBELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDUARD GIJBELS, openstaande posities, locatie van EDUARD GIJBELS op de kaart.

EDUARD GIJBELS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDUARD GIJBELS, company assigned to the tax number BE06314910888. The company EDUARD GIJBELS is located at the address: VELDSTRAAT 29; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in EDUARD GIJBELS were not found.
The main activity of EDUARD GIJBELS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDUARD GIJBELS is not available. You also can look at reviews of EDUARD GIJBELS, open positions, location of EDUARD GIJBELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDUARD GIJBELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDUARD GIJBELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDUARD GIJBELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDUARD GIJBELS, employees, financial statistics.