EDMOND OUSTA JABBOUR

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • EDMOND OUSTA JABBOUR
Private companiesSocial Services • EDMOND OUSTA JABBOUR

Contactgegevens EDMOND OUSTA JABBOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDMOND OUSTA JABBOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDMOND OUSTA JABBOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENTHUISSTRAAT 8; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56600174 (+32-56600174) 56600174 (+32-56600174)

Fax (fax): +32 (87) 177-47-49 +32 (87) 177-47-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDMOND OUSTA JABBOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDMOND OUSTA JABBOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDMOND OUSTA JABBOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDMOND OUSTA JABBOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDMOND OUSTA JABBOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDMOND OUSTA JABBOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDMOND OUSTA JABBOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDMOND OUSTA JABBOUR
Products information EDMOND OUSTA JABBOUR

BTW identificatienummer (tax): BE04993530273
Ondernemingsnummer: 6835662841
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EDMOND OUSTA JABBOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDMOND OUSTA JABBOUR
(Get full report from official database of BE for EDMOND OUSTA JABBOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDMOND OUSTA JABBOUR
Addition kinds of activities for EDMOND OUSTA JABBOUR

799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
09120000. vinvis | Finfish
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
24991007. Tandenstokers, hout | Toothpicks, wood
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
39319904. ocarina | Ocarinas
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij EDMOND OUSTA JABBOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDMOND OUSTA JABBOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDMOND OUSTA JABBOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDMOND OUSTA JABBOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van EDMOND OUSTA JABBOUR in sociale netwerken
Look for responds of EDMOND OUSTA JABBOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDMOND OUSTA JABBOUR. Laat een reactie achter voor EDMOND OUSTA JABBOUR. EDMOND OUSTA JABBOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDMOND OUSTA JABBOUR. Leave a respond for EDMOND OUSTA JABBOUR. EDMOND OUSTA JABBOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDMOND OUSTA JABBOUR op de google maps. Adres en contacten EDMOND OUSTA JABBOUR
Location of EDMOND OUSTA JABBOUR on the google maps. Address and contacts of EDMOND OUSTA JABBOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come EDMOND OUSTA JABBOUR EDMOND OUSTA JABBOUR: VENIZI | DANIEL VANHOVE | OZLEM | JOSE REMELS | FRANK CROES

Other related companies as EDMOND OUSTA JABBOUR: VENIZI | DANIEL VANHOVE | OZLEM | JOSE REMELS | FRANK CROES

EDMOND OUSTA JABBOUR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDMOND OUSTA JABBOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993530273. Het bedrijf EDMOND OUSTA JABBOUR bevindt zich op het adres: RENTHUISSTRAAT 8; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in EDMOND OUSTA JABBOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDMOND OUSTA JABBOUR is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDMOND OUSTA JABBOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDMOND OUSTA JABBOUR, openstaande posities, locatie van EDMOND OUSTA JABBOUR op de kaart.

EDMOND OUSTA JABBOUR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDMOND OUSTA JABBOUR, company assigned to the tax number BE04993530273. The company EDMOND OUSTA JABBOUR is located at the address: RENTHUISSTRAAT 8; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in EDMOND OUSTA JABBOUR were not found.
The main activity of EDMOND OUSTA JABBOUR is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDMOND OUSTA JABBOUR is not available. You also can look at reviews of EDMOND OUSTA JABBOUR, open positions, location of EDMOND OUSTA JABBOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDMOND OUSTA JABBOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDMOND OUSTA JABBOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDMOND OUSTA JABBOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDMOND OUSTA JABBOUR, employees, financial statistics.