DANIEL CLINCKART

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DANIEL CLINCKART

Contactgegevens DANIEL CLINCKART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL CLINCKART: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL CLINCKART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 207; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23958840 (+32-23958840) 23958840 (+32-23958840)

Fax (fax): +32 (60) 485-47-63 +32 (60) 485-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL CLINCKART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL CLINCKART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL CLINCKART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL CLINCKART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL CLINCKART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL CLINCKART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL CLINCKART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL CLINCKART
Products information DANIEL CLINCKART

BTW identificatienummer (tax): BE07147674560
Ondernemingsnummer: 1724548339
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DANIEL CLINCKART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL CLINCKART
(Get full report from official database of BE for DANIEL CLINCKART)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL CLINCKART
Addition kinds of activities for DANIEL CLINCKART

922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
28999915. Boorselder | Drilling mud
30699921. Type, rubber | Type, rubber
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij DANIEL CLINCKART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL CLINCKART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL CLINCKART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL CLINCKART. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

Zoek naar antwoorden van DANIEL CLINCKART in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL CLINCKART in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL CLINCKART. Laat een reactie achter voor DANIEL CLINCKART. DANIEL CLINCKART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL CLINCKART. Leave a respond for DANIEL CLINCKART. DANIEL CLINCKART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL CLINCKART op de google maps. Adres en contacten DANIEL CLINCKART
Location of DANIEL CLINCKART on the google maps. Address and contacts of DANIEL CLINCKART

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL CLINCKART DANIEL CLINCKART: DE VADERLANDSCHE | H?TEL WAVRE | GRENIER P SPRL | LEONIDAS | Edit O.I.S.P.

Other related companies as DANIEL CLINCKART: DE VADERLANDSCHE | H?TEL WAVRE | GRENIER P SPRL | LEONIDAS | Edit O.I.S.P.

DANIEL CLINCKART is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL CLINCKART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07147674560. Het bedrijf DANIEL CLINCKART bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 207; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in DANIEL CLINCKART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL CLINCKART is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL CLINCKART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL CLINCKART, openstaande posities, locatie van DANIEL CLINCKART op de kaart.

DANIEL CLINCKART is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL CLINCKART, company assigned to the tax number BE07147674560. The company DANIEL CLINCKART is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 207; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in DANIEL CLINCKART were not found.
The main activity of DANIEL CLINCKART is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL CLINCKART is not available. You also can look at reviews of DANIEL CLINCKART, open positions, location of DANIEL CLINCKART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL CLINCKART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL CLINCKART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL CLINCKART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL CLINCKART, employees, financial statistics.